Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLGIERD23

Dlaczego kobiety to w wiekszości materialistki ?

Polecane posty

Gość OLGIERD23

czytam tutaj niektóre tematy i jestem przerzażony czy jedyną wartością w dzisiejszych czasach są pieniądze ? czy już nie liczy sie miłość i uczucie ?

Pewnie dlatego ze mezczyzni w wiekszosci to wzrokowcy, a za cos te operacje plastyczne trzeba robic... :P

Gość gtttttttttttg
czym cie wkurzyła ,poszla z innym?

Gość aneczka5555
trafiłeś na taką i dobrze,oczu nie miałeś?a nie nie mogłeś mieć bo Ci pewnie dawała to płać głupcze,płać

Gość fdsghjy7u
olgierd :D miłosc i uczucie u faceta? wolne żarty skoro baba musi już nadstawiać dupy to niechaj coś ma w zamian, bo na uczucia z waszej strony to nie mozna liczyc

Gość mamochotęnarvolvera
nie czytaj więcej głupot :)

Gość OLGIERD23
jeszcze nie miałem żadnej dziewczyny, ale przeraża mnie to co tutaj czytam.

Gość pavka.mi
olgierd forum a zycie to zupelnie cos innego :) nie czytaj tych bzdur :) no i przede wszystkim nie wrzucaj wszystkich do jednego wora

Jeśli nie miałeś jeszcze dziewczyny, to najwyższy czas odejść od kompa i zacząć wychodzić do ludzi. W swoim pokoju ciężko Ci będzie ją znaleźć.

Gość OLGIERD23
uczuciowy facet odbierany jest przez kobiety jako typowy nieudacznik :(

Rusz tyłek od kompa i daj szansę dziewczynom, by Cię oceniły. Maaatko ale mnie irytują tacy jak Ty- tylko narzekać i narzekać na tym forum potraficie.

Najlepiej nie ruszać tyłka od kompai narzekać jaki to świat niesprawiedliwy i jęczeć o swojej samotności i nic w tym kierunku nie robić

Gość taka jest rzeczywistosc
zaluje ze sie nie urodzilem w 70 latach wtedy kobiety byly normalne nie to co teraz

Nie być na tym świecie choć odrobinę materialistą to to samo nie istnieć. A facet chyba powinien być wręcz dumny gdy może utrzymać nie tylko siebie ale i rodzinę?

Gość fantasmagoria@
z tego samego powodu dla którego mężczyźni w większości to nadęte bardziej lub mniej bufony stroszące piórka a co to tekstów jakie tu czytasz - połowa jak nie lepiej to prowokacje

Gość o Jezu ale glupie pytanie
to chyba proste,co wybierze kobieta a)zapieprzanie w pracy,potem gary,gotowanie ,dzieciaki,zero przyjemnosci,zero fajnych ciuchow,kosmetykow,wycieczek,kina,wiecznie smiertelne zmeczenie,na nic nie stac czy b)wycieczki,super kosmetyki,ciuchy,imprezy,zero stresu co ugotowac jutro,fajne restauracje,mile spedzanie czasu w eleganckich lokalach,wyjazdy weekendowe,duzo czasu dla siebie, ciekaw jestes ile kobiet wybierze 1 opcje??? bo ja nie,wiem,ze zadna!!

dokladnie. ja mam miec nieudacznika, ktory narobi dzieciakow a sam na nie nie zapracuje, jak mam harowac, dzieci widziec od swieta i tylko sam zmartwienia to po cholere takie cos. czas zaczac myslec, nieudacznicy 🖐️

Gość OLGIERD23
z drugiej strony pomyślcie dziewczyny po co facet który ma sporo kasy ma sie wiązać na stałe z kobietą i ją utrzymywać ? przecierz może mieć każdą i tak za jakiś czas wymieni ją na lepszy model, a ona zostanie z dzieciakiem przy garach.

dokladnie tu nie ma z kim dyskutowac,bo 20-letni leszcze mysla,ze jak beda miec kupe kasy to tylko beda coraz to nowe laski bzykac,i zmieniac "modele" nie rozumieja,ze my kobiety mamy prawo do godnego zycia,a nie jak ten kon w zaprzegu jesli facet ma pieniadze,to czy musi byc zaraz dziwkarzem co chwile zmieniajacym kobiety? czy myslisz Autorze,ze pieniadze wymazuja marzenia o milosci,domu,rodzinie?

acha.jak mozna byc tak prymitywnym i myslec ,ze jedynym zajeciem faceta z kasa(czyli inteligentnego goscia,ktory potrafi ruszyc glowa i te pieniadze zarobic-)jest wyrywanie coraz to nowego "towaru" i porzucanie go(jej) o Matko-dzieci-spac

Gość stoikkk
O jezu... jak można być tak prymitywnym i mysleć, że facet z kasą to zaradny gość, który potrafi ruszyć głową? Takich jest zaledwie garstka u nas w kraju. zdecydowana większość to tacy, którzy wyszli z bogatego domu i maja lepszy start, lub złodzieje. prawda jest taka, ze zaradny facet, który sam doszedł do tego co ma, ma ciekawsze zajecia niz utrzymywanie w domu darmozjada, który marzy o wycieczkach i kosmetykach. jesli juz trafi na taką pinde, to tylko kwestia czasu az ją zostawi, lub będzie bzykał inne na boku. Autorze topiku. Taka jest prawda o kobietach i pogódź sie z tym. Te "kochajace", które nigdy nie poleciały na kase robiły tak tylko dlatego, że nie miały okazji. Kobiety to zakłamane hipokrytki, w ponad 90%. Tak jak okazja czyni złodzieja, tak i okazja czyni z romantyczki sponsorowana dziwke. Troche tematu w zyciu przerobiłem, mam równierz wielu znajomych dobrze sytuowanych, wiec wiem cos o tym. pozdro

zależy co rozumiesz pod pojęciem materialistka.. ja dziele to na dwie kategorie: - materialistki które myślą świadomie o mężczyźnie z worem pieniędzmi dla własnych korzyści.. - materialistki które podświadomie szukają mężczyzny który będzie w stanie zapewnić przyszłość ich wspólnemu dziecku.. bo bądź co bądź ale to jest nawet psychologicznie udowodnione że kobiety podświadomie patrzą na portfel.. Kolejną rzeczą jest to, że jedno nie wyklucza drugiego.. ludzie lubia pieniądze .. a to że żyjemy w takich czasach że trudno znaleźć kogoś kto będzie 100% oddany swojej drugiej połówce to już inna kwestia..