Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Porażka:(:(:(

czekając na okres;(

Polecane posty

Gość hahahahhaha
no jak kase masz to wszystko spoko, to zawsze lepsze niż kręgosłup moralny :) OOOOOlaaaaaaaaaaa: no to niech sie bzyka z kim chce. I niech ponosi konsekwencje.

Gość ale nudne prowokacje
na kafe 😴 czy kiedys wroca czasy opierdziale gacie lub sedesa orginal ?

Gość OOOOOlaaaaaaaaaaa
co macie do tej dziewczyny? sama byłam w podobnej sytuacji. nie jestem puszczalska, ludzie jesteśmy tylko naturą żywą, popełniamy błędy, a tak naprawdę mamy dobre serce, ja rozumiem autorkę!

;(

Gość patrze i piszeeeę
a masz guzka w gornej czesci pochwy?

Gość hahahahhaha
ja rozumiem ze jest smutna i szuka pocieszenia bo może jej sie ładnie życie popierdolić. Ale to nie zmienia faktu, że dała dupy kolesiowi z którym dziecka mieć nie chce. I spoko czemu nie, może zaspokajać swoje potrzeby nawet z 10 murzynami jeśli ma na to ochotę ale niech się liczy, że mogą być z tego problemy.

Kurcze, ile chamstwa i agresji ... Nie rozumiem dlaczegoczepiacie się dziewczyny? Wszyscy jesteście tacy święci!? Nikt z was nie przespał się nigdy z kimś, z kim nie chcę zakładać rodziny?

No raczej nikt nie jęczy na forum i nie domaga się współczucia. Każdy ma pozakładać tematy na temat tego co zrobił źle i jęczeć jakie konsekwencje będzie musiał z tego powodu ponieść? Zresztą tak, autorka jest taka miła i kulturalna a tutaj no dosłownie każdy od samego początku atakuje ją agresywnie.

Tutaj większość osób jęczy z różnych powodów i do tego to forum służy - żeby można było się wygadać. Agresja jest dla mnie niezrozumiała.

Ale sposób w jaki się to robi bardzo dużo mówi o człowieku, zresztą wiekszość szuka porady? A tu co powiedzieć? "ojejciu, tak współczujemy Ci". Bardzo to by było szczere... Agresja...mam wrażenie, że udzielałaś się na forum wizażu wcześniej, i stąd to przewrażliwienie. A na tym topiku największym brakiem kultury wykazała się raczej autorka. Ale to moje skromne zdanie.

Ten wpis o wszystkim najgorszym i kasie nie jest mój. A ja cóż czekam dalej i może się nie doczekam.....

Nie chcę pisać o szczegółach, może wtedy zrozumielibyście mnie. Ale nie mam na to siły. to nie był pierwszy lepszy, a ja nie puszczam się na lewo i prawo.

Gość as23rrf
Autorko a zdawałaś sobie konsekwencje z tego że przecież możesz zajść w ciążę ? Jeśli teraz piszesz że nie możesz z nim zajść w ciążę to o co chodzi ? czy ten facet nie spełnia wymagań czy poniosła Cię chwila ? Mam nadzieję że nie zajdziesz w ciążę i tego Ci życzę bo szkoda by tego dziecka które miało by się wychowywać bez ojca i z matką która tak naprawdę wylewa teraz żale na kafe.Ale ja Cię rozumiem, w młodości robi się różne głupstwa których później żałujemy.Tak czy owak życzę Ci wszystkiego dobrego.

Czy zdawałam sobie sprawę, wtedy nie! Dziękuję za dobre słowa mimo wszystko. Jeśli zajdę w ciążę to będę najlepszą matką pod słońcem, bynajmniej będę się starała.

"bynajmniej będę się starała" bynajmniej... :o na polskim się nie uważało, na biologii też widać nie słuchałaś, skoro nie wiesz, że uprawianie seksu ZAWSZE niesie ze sobą ryzyko ciąży.

ojejuuuuu tak naprawdę czytając co Wy piszecie to gorzej się człowiekowi robi! bynajmniej ??:)

pyt 1.po co szłaś z nim do łóżka skoro nie chcesz z nim być? pyt 2.czy wiesz do czego służy zabezpieczenie np.prezerwatywy?

bynajmniej wcale, zupełnie, ani trochę, zgoła (zwykle w połączeniu z następującą partykułą nie)

Gość sergw4tgw4t
Oj nie jedźcie tak wszyscy po autorce , co wy wszyscy tacy święci jesteście ? 100% facetów stąd gdyby miało okazję przelecieć autorkę to pewnie by się o zdanie nie pytało.. Nie martw się, teraz trzeba być dobrej myśli i mieć nadzieję że potoczy się wszystko w takim kierunku żeby tej ciąży nie było.Sam wiem jak to jest, jak człowiek da się ponieść emocją, chwili bo też miałem taki przypadek że uprawiałem seks z dziewczyną bez zabezpieczenia co prawda wiedziałem że miała dni nie płodne ale jednak było tak cudownie że nawet o gumce nie myśleliśmy a później tydzień w niepewności i strachu.

nie nie wiem do czego służą, a do czego?

no właśnie życie! A tu ze mnie debila robią i najgorszego człowieka

jedna część kobiet chodzi do łóżka z kim popadnie skutki hiv ciążą itp druga część jak już idzie to używa zabezpieczenia. nie potrafie ci współczuć sorry

a kto powiedział że prez nie używałam?

EE dziwne że mi się nie oberwało, za seks przedmałżeński, żenada

a do tego aby nie zajsc w ciążę powiadasz poniosłas sie chwili on ok ale teraz musisz ponieść konsekwencje moze bd miala więcej szczęścia niż rozumu to nie bd w ciazy i moze więcej tego błędu nie popełnisz poza tym facet z którym poszlasz do łóżka powinien był uważać bo powinien związc pod uwagę iz moze zostać tatusiem i tez usrane zycie bd mial bo nie każda zechce faceta który ma dziecko z wpadki i musi alimenty placic

skoro sie zabezpieczalas to po co panikujesz?? bez przesady teraz to norma ze ludzie uprawiają sex przed ślubem tylko szkoda ze z kim poradnie i nie kieruje tych słów bynajmniej ku twojej osobie tylko ogólnie mówię mało to teraz dziewczyn od 12l wzwyż które zachodzą w ciaze? jeden myśli drugi nie

taaaa od razu uprawiając seks każdy myśli o tym, że może myć z tego dziecko

Tak tylko że ta prezer chyba pękła, tak mi się wydaje. A z nim byłam 3 lata, ale to już koniec, nie chcę go znać i mieć z nim cokolwiek wspólnego

Gość jesli bierzesz pod rozwagę
aborcję to nie będzie z tym problemu :) ale nie wyprzedzajmy faktów, może to tylko zwykłe spóźnienie, które nakręcasz coraz bardziej stresując się :) skoro masz dobra pracę i jakąś kasę to sobie poradzisz, co by się nie działo :) odwagi i bądź dzielna :)

nie usunę!