Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Porażka:(:(:(

czekając na okres;(

Polecane posty

Gość jesli bierzesz pod rozwagę
aha, no i dobrze :) w takim razie nie musisz niczym się martwić i denerwować, jeśli nie jesteś w ciąży to fajnie a jak jesteś to też nie większy problem, wszystko będzie dobrze 🌻

Gość ja tez.........
I co,dalej czekasz?ile Ci sie spoznia?ja powinnam dostac trzeciego,czyli przedwczoraj i troche trzese porami:-o Zawsze mialam regularnie,co do dni,a tym razem ani widu ani slychu...Ale tlumacze sobie to tym,ze jestem na diecie i moze dlatego.Mamy z mezem juz jedno dziecko i nie predko mi do drugiego,a mielismy raz taka sytuacje,ze gumka pekla i troszke polecialo...strach sie bac!

watpie w to ze prez moze pęknąć ale kto tam wie ... ciut sie sprawa wyjaśniła byłaś z nim boisz sie ze mozesz byc w ciazy ok najlepiej jest od razu napisać od a do z to az tak by po tobie nie jechali skoro nie jestes juz z nim musiało cos byc tego przyczyną jeśli bd sie stresować itp to bd ci sie okres spóźnial ile najdłużej ci sie okres spóźnial?jeśli po tym czasie nadal nie dostaniesz poczekaj kilka dni i zrób test

Wiem co mam zrobić, na razie to tylko albo i az 3 dni, ale jakiś niepokój czuję.

Jutro rano zrobię test, wole wcześniej wiedzieć.

moze nie potrzebnie sie przejmujesz super blokuje i opuźnia okres wiem po sobie bylo tak iz 5mies nie mialam i w ciazy nie bylam wystąpiła jakaś blokada i teraz tez często sporo mi sie spóźnia ale nie az tak bądź dobrej myśli i czekaj

Wiem, może sama się nakręcam, ale teraz kiedy w końcu postanowiłam skończyć ten chory związek, taka sytuacja.

Kurczę jakby to napisać, zawsze jak się kochaliśmy to on mimo prez zawsze wcześniej wychodził, byliśmy bardzo ostrożni. Ale teraz skończył we mnie. Tyle że jak wyjął to widać było to pęknięcie i się lało.

Gość hahahahhaha
teraz mówisz ze chory zwiazek a jak sie okaze ze jednak nie jestes w ciazy to nadal bedziesz z nim sypiac :)

nie przejmuj sie bd możliwe ze sama sie nakręcasz jutro zrobisz test i bd wiedziała tylko zrób test z rana nigdy wieczorem bd większa pewność gdy starałam sie o dziecko z moim obecnym facetem zrobiłam wiecz test i druga kreska była słabo widoczna wiem ze testy najlepiej jest robić rano

wiem wiem że rano. Oby wyszła jedna.

teraz nagle chory związek, ale jakoś sypiać z nim moglaś pomimo świadomosci ze to chory związek i nie chcesz z nim być 🖐️

"teraz mówisz ze chory zwiazek a jak sie okaze ze jednak nie jestes w ciazy to nadal bedziesz z nim sypiac " no dokładnie, taka mentalność autorki :O

Z tym sypianiem to nie jest tak. nie jestem jakąś nimfomanką.

Czasami to tylko zwykła potrzeba bliskości.

w tej sytuacji możliwe jest iz bd w ciazy czasem spermy dużo nie trzeba ale jest pl na pl szans iz jestes bądź nie a czy twój były wie o twoich obawach i czy weźmie odpowiedzialność jeśli bd w ciazy?nie musicie sie przecież wejsc jeśli bd w ciazy ale placic wtedy powinien

Nie wie, nie chcę z nim gadać. Jeśli bd to pewnie mu powiem, chociaż najchętniej w ogóle bym go nie informowała.

Przestałam mu ufać. Cały czas wydzwaniała do niego pewna dziewczyna. dla mnie to było dziwne, że tak by sobie sygnałki puszczała i sms gdyby nic zupełnie nie było. Potem raz złapałam go na perfidnym kłamstwie, nie chodziło o inną kobietę, ale sam fakt że tak bezczelnie kłamał

no faktycznie dziwnie i skad ja to znam eh smsy tel dziwne zachowanie a potem okazuje sie ze ma inną na boku ... eh zycie dobrze ze to zakończyłaś

Właśnie tego bym chciała. W końcu zakończyć ten rozdział w życiu i przekreślić to grubą krechą! Dzięki Czarnula.

wiesz tym bardziej że mieszkamy niedaleko, kilka razy słyszłam od innych że był tam, tzn u niej. Ale on zawsze tak przekonywująco tłumaczył, że się z nią nie widuje, tylko do jej brata chodzi.

Ale potem te smsy od niej. I najlepsze że wszystko od razu kasował.

a gdy juz go przyłapałaś na kłamstwie tłumaczył sie jakoś?z tego co widzę to mu na tobie nie zależało jeśli olał cb gdy zerwałaś ale dziecko to nie koniec świata jeśli bd w ciazy to nie taka zaraz tragedia wprawdzie zmieni twoje zycie pewnie plany po krzyżuje ale na pewno bd je kochać itd

wiem, przecież się nie powieszę. ale on właśnie cały czas pokazywał jak on to mnie bardzo kocha, jak nigdy nikogo itp. Fakt czasem było widać że się stara, ale momentami czułam jakieś kręcenie.

Przyłapując go na "małych" kłamstwach zaczęłam doszukiwać się większych

nie ma za co.czyli ze bylo cos na rzeczy.gdyby nic go z nią nie łączyło.co najwyżej zwykle koleżeństwo to mgl ci pow a nie kłamać i kasować smsy.romans mial i tyle a teraz pewnie jest z nią.bd dobrej myśli moze jednak nie jestes w ciazy

No np. głupia sytuacja, dzwonimy do siebie, on niby jest w pracy, jeszcze ściemnia że ma nawał roboty, po czym zupełnie przypadkowo przejeżdżając widzę go na ulicy. Więc dzwonię jeszcze raz z pyt jak tam w pracy a on dalej ściema, że cały czas pracuje i w ogole. Potem głupio się tłumaczył, że się z szefem pokłócił i wyszedł z pracy a mnie nei chiała martwić. Obłęd. Ale po co to kręcenie. kłamczuch

on taka sytuacje mogę zrozumieć ale jednak mgl pow prawdę chyba ze wcale w pracy nie był tak naprawdę