Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yyughiuh

Co definiuje fajnego faceta?

Polecane posty

Gość ^M^c2
No akurat o poroże swojego samca...jego wzrost, przyrost i narost...to już kobieta musi sie postarać;)

Gość pararaaam
może facet cipa zdefiniuj jako przeciwstawny do fajny ? to by ci bardzo ułatwiło

Gość ^M^c2
Facet cipa...znaczy taki skrót myślowy...że go niby wszyscy dymają...o to ci kaman?

Gość ldkvdnv
musisz być jak gej nie wiem czemu, ale z moim kolegą zawsze dobrze się laski bawią obojętnie, czy je zna czy nie, ale ja tak nie potrafię obawiam się, że jest to nie do wyuczenia

pararaaam, no wiesz młode pokolenia trza dokształcać. No tak podejrzewam, że jeszcze piszą, ale w rękach tego nie miałam szmat czasu:P

Gość pararaaam
skoro rozwijacie ten wątek to myślę , że facet cipa to taki co nie może dymać raczej :o

Gość ^M^c2
aaaa....nie miałaś w ręku "bravo"...już myślałem że chodzi ci o coś innego. A może być kobieta cipa?

^M^c2, dlatego wtedy właśnie facet jest fajny skoro da się z niego jelenia zrobić:P Dla mnie męska ci­pa to taki ktoś co nie potrafi działać, potulnie spuszcza łeb i przyjmuje każdą czy to słuszną czy niesłuszną krytykę, nie ma swojego zdania...

"obawiam się, że jest to nie do wyuczenia" tez sie obawiam najpierw trzeba uczynic pierwszy krok i dowiedziec sie czego trzeba sie nauczyc facet cipa to moze nieasertywny facet inteligentne slowo

Gość ^M^c2
Zdesperowana....zapraszam do ZK...tam znajdziesz prawdziwych macho...tyle, że nie do końca z tym bezpieczeństwem:O No ale jak to mówią ideałów nie ma.....

Gość ^M^c2
Ufff....to wg Twojego rozumienia cipowatosci nie jestem cipą....ulzyło mi...odłożyłem brzytwę i zdjąłem sznur z żyrandola...

Gość ^M^c2
Podejrzewam zdesperowana, że Ty sama nie wiesz o co Ci chodzi:(

Gość ^M^c2
To wyżej było do krwawicy...

"aaaa....nie miałaś w ręku "bravo"...już myślałem że chodzi ci o coś innego." A możesz doprecyzować co miałeś na myśli?:P Kobieta ci­pa może być chyba...taka marudna, jęcząca ciamajda co nie umie jeździć samochodem:P

Gość pararaaam
yyughiuh już wiesz ? na zasadzie nie cipowatości pani hauswife określiła ci : ma swoje zdanie nie spuszcza głowy , w oryginale łba, gdy trzeba działac i tak dalej

Gość ^M^c2
Ja sie tam wiem i mi to wystarczy. Udowadniać nie będę bo do UK trochę daleko ode mnie...

Gość ^M^c2
krwawico...doprecyzowuje: Chodziło mi o kutasa...

Gość ^M^c2
Tutaj tzn gdzie?

zrobmy tak jak pararaaam napisla cipa przeciwstawny do fajny i mamy wtedy tak Zdesperowana Domowa Żona a c*pa to mniej wiecej taki co to sie z nim nie poczujesz bezpiecznie (ani ze wzgledu jego fizycznosci ani odwagi) i do tego latwo mozna nim dyrygowac czujesz sie przy nim bezpiecznie odwazny nie pozwala soba drygowac Krwawa Wilczyca Dla mnie męska cipa to taki ktoś co nie potrafi działać, potulnie spuszcza łeb i przyjmuje każdą czy to słuszną czy niesłuszną krytykę, nie ma swojego zdania... potrafi dzialać (trzeba to lepiej ujac takie chińskie Yang), swoje zdanie moze kobieta szuja tego co jest do niej przeciwstawne co odroznia faceta od niej fajny facet to przeciwienstwo kobiecej kobiety