Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yyughiuh

Co definiuje fajnego faceta?

Polecane posty

Chce byc fajny ale nie wiem jaki jest ktos uwazany przez kobiety za fajnego faceta. Mialem roznych kolegow i nie widzailem w nich nic specjalnego a musieili cos w sobie miec skoro mieli dziewczyny. Cos oprocz wygladu sprawia ze dana osoba podoba sie albo nie.

Koleżanka mówi tak "Dobry facet powinien: 1) Nie być leniwym do pracy. 2) Nie lubi przemocy (nie bije kobiet) 3) Nie ma nałogów (picie, prochy jakieś inne ostre uzależnienia) 4) Dobre serce (uczynny, czuły, troskliwy)" I tyle.

Gość ldkvdnv
dobre auto i pełne konto bankowe

@yyughiuh Ty nie staraj się "Być taki jak kobiety oczekują". Bądź sobą. Udawanie zawsze wychodzi na jaw i potem jest rozczarowanie.

Gość ^M^c2
A co znaczy znaczy sowo "fajny"

Gość ldkvdnv
^M^c2 zajebisty tudzież wyczesany

soba juz jestem tyle lat i to nie dziala cala sztuka polega na tym zeby nie udawac a autentycznie sie zmienic

Gość ^M^c2
"bajerancki, bombowy, byczy, fajny, fajowy, klawy, kultowy, morowy, odjazdowy, odlotowy, szałowy, wdechowy, wyczesany, wypasiony, wystrzałowy" To wiele wyjaśnia:D:D:D

mam prawie 23 lata chcialbym miec dziewczyne ale wiadomo ze musialbym sie najpierw jej podobac sam nie umiem powiedziec jaka powinna byc dziewczyna zeby mi sie spodobala

Gość ^M^c2
Jeszcze "fajowy" mógłbym jakoś zrozumieć....że ma faje porządną;) Ale bombowy, wyczesany, byczy...?!? WTF

Gość ^M^c2
zdesperowana...nigdzie nie spotkałem się z taka definicją co oznacza, że Twoja jest czysto subiektywna i nie jest w powszechnym użyciu...prowadzi to do nieporozumień i utruidnia komunikację.

Gość ^M^c2
..."wysluzowany"?!?!?! :D:D:D:D:D:D:D:D oki:classic_cool:

Gość ^M^c2
Boję się zapytać o jakiego rodzaju śluz chodzi....ups

Bombowy, pewnie ma bomby i może dokonywać bombardowań. Wyczesany, bardzo ładnie wyczesuje dywanik na klacie, a byczy to wiadomo potencja i waleczność:P

kafe jest lepsze opd brawo to jest normalne pytanie czesto sie slyszy "poznalam fajnego faceta" nie wiem co sie za tym kryje wedlug kobiet na razie mamy -wyluzowany -duze poczucie humoru

Gość ^M^c2
ta...i poroże:P

"zdesperowana...nigdzie nie spotkałem się z taka definicją co oznacza, że Twoja jest czysto subiektywna i nie jest w powszechnym użyciu...prowadzi to do nieporozumień i utruidnia komunikację." ze o co kaman??? :)

Gość ^M^c2
nie wyluzowany tylko wysluzowany...czytaj uważnie...:D

Gość pararaaam
to w bravo nadal o tym piszą ? proszę proszę , tyle lat i są w życiu rzeczy niezmienne jednak

Gość ^M^c2
kaman o to, że jak się spotkasz ze swoją psiapsiółą i powiesz jej że widziałaś fajnego faceta to może Cię opacznie zrozumieć z powodu takiego, że ma inną definicje tego słowa...już wiesz o co kaman?

yyughiuh, błąd masz. Wyśluzowany powinno być, ale to już chyba kobieta zapewnia;) ^M^c2, koniecznie poroże, ale takie by fajnie sufit rysowało:P

sa jednak jakies cechy wspolne dla wielu kobiet fajny w przyblizeniu znaczy to samo i facet cipa tak samo