Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

yyughiuh

Co definiuje fajnego faceta?

Polecane posty

Gość ^M^c2
Mówisz o swoich zdjęciach? PS: Nie chcecie ze mną gadać, jakieś dziwne fochy strzelacie a teraz podjazdy robicie dziwne...po chuj rewelacje ogłaszasz jak sam napisałem, że jestem pijakiem. Zastanów się czy to ma jakiś sens?

Eeee, to jest ciągle do mnie czy jak? Jeśli tak to ciągle nie mam zielonego pojęcia kim jesteś...i nie bierz serio wszystkiego co piszę...

Gość ^M^c2
Nie to do pomarańczek...niejakiej eL i bóg wie kogo jeszcze. Historia z innego topiku

Gość ^M^c2
Wyjaśnisz mi o co chodzi z tymi zdjęciami bo faktycznie mam lekką paranoje i takie teksty mnie denerwują delikatnie mówiąc

Ja nic nie wiem, złośliwa jestem i pomarańczki tekst podchwyciłam o zdjęciach wysyłanych;) Długo tutaj piszesz, że Cię kojarzą? Czy raczej wsławiłeś się czymś w niedawnym czasie?

Gość ^M^c2
niedługo w dodatku z przerwami. kuźwa ziewajaca mi sie włączyła...chyba walne w kimono jednak...dobranoc wilczyco. Straszny nick tak swoją drogą...brrrr.

Gość M podaj link
do topiczku niech sobie dzieffcynka poczyta z kim klika piosenkarz rockowy ostro tam śpiewa i jest jakby bardziej sobą...to ja już pójdę trzym sie kochana ale cZegoś nie koGoś ach

Gość ^M^c2
A idź sie pierdol dobraanoc:)

Gość strach sie bac
eM by mnie zabił dobrze że to nie ja :* tratata

Gość dfdfgfhhg
o bożżę dewiant dający na fora zdjęcia swojej dupy i chujjja chce byc fajny, zeby znaleźć dziewczynę :D juz mi jej szkoda. nie zapomnij tylko jej powiedziec co wyprawiales na forach i jakie fotki dawales :D bucu bez mozgu

Gość siostraMierzwa
autor jest jakims netowym ekshibicjonista?:O:D:classic_cool:

Gość yyughiugh
jak bede fajny facet to i jakas dziewczyna sie mna zainteresuje fajny facet to przeciwieństwo faceta cipy fajny facet ma dużo cech męskich a mało cech kobiecych

na razie mam taką podpowiedź na razie mamy -wyluzowany -duze poczucie humoru -ma swoje zdanie -nie spuszcza głowy gdy trzeba działac (zdecydowanie, peność siebie) -czujesz sie przy nim bezpiecznie -nie pozwala soba drygowac

"-wyluzowany -duze poczucie humoru -ma swoje zdanie -nie spuszcza głowy gdy trzeba działac (zdecydowanie, peność siebie) -czujesz sie przy nim bezpiecznie -nie pozwala soba drygowac" Jeśli to są tylko męskie cechy, jako zaprzeczenie kobiecych (co napisałeś autorze w swojej konkluzji) to chyba jestem facetem...Ale no tak w końcu mam miano kafeteryjnego babochłopa. Zadając takie pytania zachowujesz się jak cipa.

Gość pmajster
O wrocilas Młoda Damo, A jakie cechy typowo kobiece posiadasz?

Gość pmajster
Jesteś?

Wilczyca masz racje to nie sa tylko meskie cechy zdecydowanie u kobiety wyglada inaczej niz u faceta sa takie sytuacje w ktorych kobieta moze sie poddac uciec poplakac i nic a facet gdy tak zrobi jest cipa

Kiedy mam się popłakać i uciekać niby? No tak, ze 100kg facetem walczyć nie będę na pięści, ale nie mam zamiaru płakać wtedy. Hmmm, nie wiem czy jakieś kobiece posiadam, prócz wiadomych anatomicznych (choć i tu natura mogłaby się bardziej popisać:P). O! Czepiam się, czepialstwo podobno jest typowo kobiece:P

Gość pmajster
Bo jest inteligentna A inteligentna kobieta nie gotuje nie dba o mężczyznę i dom.

nie masz powodzenia czy masz powodzenie ze strony takich ktorzy cie nie interesuja?

Eee, wczoraj nawet zupę ugotowałam, także bez takich:P Po prostu oczekuję czegoś więcej a nie budowania relacji na podstawie tego, że jest nawet miło i ktoś się boi samotności. Lub chce mnie przelecieć...

a masz bliskich przyjaciol albo kogos bliskiego w rodzinie z ktorym mozesz pogadac o swoich skrytych uczuciach

Gość pmajster
Ma powodzenie wśród psychopatow, którzy nie są opiekuńczy, takich którzy chcą się kobietą opiekować odrzuca, co to uwlacza jej inteligencji

Gość pmajster
Trochę mam doświadczeń ale zawsze możesz zrobić korektę w moim postrzeganiu młodych inteligentnych samotnych kobiet.