Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pyramid eleven

Dlaczego samotne matki to takie desperatki?

Polecane posty

Wlasnie po to sa te roznice, po to facet jest silny aby cos budowac i naprawic, a nie trzeba go trzymac w domu, mozna zamowic przyjada zrobia i naprawia. A szminki i rajstopy hhhyyyymmm, ja akurat tego nie lubie. A co do rozwoju , to my ni epotrzebuje my faceta, nie on niego jest zalezny nasz rozwoj, wrecz odwrotnie bez faeta lepiej sie rozwijamy. Ja nie widze innej roli w zyciu dla faceta jak prokreacja i i naprawy. Coz nie mam dobrej opini o facetach .....

Pisalam i chyba zniknelo, nie chce sie powtarzac, moze zaraz wskoczy moj poprzedni wpis. Ja generalnie ni emam dobrego zdania o facetach, A ich rola dla mnie ogranicza sie wylacznie do sily fizycznej i zapladniania. Do niczego wiecej nam nie sa potrzebni

Gość Chung. Tzong
09, nikt nie ujmuje talentów, bardzo trudno mi wyjśnic role męzczyzny i kobiety w zyciu, gdyby to, gdyby tamto, zauwaz ze tylko w sredniowieczu była dyskryminacja, a wrócmy to sokratesa, platona itp. daj zyc i żyj, daj meżczyzna co ich a oni dadzą co tobie, tole w swiecie sa podzielone, i musza byc podzielone, nie na siłe mówisz że tez możesz, no smutne to.

Jasne ,ze role musza byc podzielone .Jednym taki schemat zycia odpowiada i sa wlasnie zdesperowane aby byc z kims.ja caly czas po prostu mowie jak to jest u mnie. Nie potrzebuje faceta aby byc szczesliwa i tyle. poczucie bezpieczenstwa sobie zapewniam, Sama dbam o dom, wszystko jest jak nalezy. Mam prace , wiec nie jestem osoba w zaden sposob zerujaca na innych. A co bedzie w przyszlosci, ktoz to wie......

Gość gość
Oczywiscie ze desperatki. Jak dla mnie sytuacja jest prosta wystarczy spojrzec na taka desperatke poszukac dziewczyne o podobnej urodzie bez dziecka i sobie zobaczysz nagle gdzie twoje miejsce kmiotku :)