Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki_Jeden_Ten_Normalny

Tak się zastanawiam Gdzie jest ta Moja 2 polówka ta jedna jedyna

Polecane posty

Czasem nachodzą mnie takie myśli dobrze ze pracuje bo mógłbym zwariować gdzie ona jest spotykam sie z kobietami ale mogą zostać tylko moimi przyjaciółkami nic więcej nie mogę do nich poczuć nic więcej miedzy nami nie może się zdarzyć Czuje i przychodzą mi do glowy dwie myśli ze albo sie wciąż mijamy albo juz dawno ja utraciłem zbliżam sie powoli do 30 mimo długich poszukiwań wciąż sie z Nia mijam.czy tak trudno dzis o kogos normalnego ??? :(:( wracam do pracy życze wam milego dnia http://rozpadnassamych.blogspot.com/2012/04/nie-zjem-chleba-z-marketu-czy-z.html

Gość 220gnici
Zaloguj sie na sympatii - tam na pewno kogos poznasz :) Szukasz kobiety mlodszej od siebie? o ile lat?

Gość 220gnici
A dlaczego chcesz byc w zwiazku? Dlaczego zle Ci samemu? Czego oczekujesz od zwiazku i kobiety?

mysle ze wiek nie ma znaczenia jesli spotkac swoja 2 polówke wierzze ze mimo powiedzmy roznicy wieku 5 10 lat bedziemy sie idealnie rozumiec ja wlascwie nigdy do kogo nic nie czulem nie bylo milosci a bez milosci nie ma nic blizszego musze miec pewnosc zanim poczynie Ten ... krok s3x ze to milosc mimo roznych staran nigdy tej milosci nie poczułem mam nadzieje ze spotkam kobiete która mysli podobnie czego oczekuje zaangażowania ambicji rozmowy bliskości roznych reakcji ktore oddziałują na 2 ludzi w sposob tworczy konstruktywny i pozytywny

jesli 2 ludzi spotyka sie to potem wszystko biegnie naturalnym biegiem zycia na wszystk znajdzie sie czas np dom rodzina itp 2 osobowosci które potrafia dzielic sie swoim swiatem itp akceptowac kochac milowac rozumiec itp

Gość 220gnici
Z kobieta starsza od Ciebie ( tak do 5lat) nie chcialbys byc?

Gość do monopolowego idz
tam sa polowki :D

nie moge sie w sympatii rejestrowac bo uwazam ze nie powinno pobierac sie characzu za szukanie milosci to skandal.... o 5 lat mlodsza czy 5 " starsza" jesli bylaby ta jedna jedyna jesli dobrze by mnie rozumiala majac podobne doswiadczenia czyli ktos kto jeszcze nie przezyl milosci jak ja to czemu nie ...

bylem wczoraj mieli tylko cwiartki i 3/4 ja jak kazdy facet mam nature odkrywcy zawsze musze byc w danym miejscu 1wszy nie lubie po kims sprzatac a zwykle miejsca odwiedzane tylko do tego sie nadaja kazde miejsce ma swoja dusze nie jestem zwierzeciem...nie musze sie z nikim nie chce byc po kims nastepnym i sprzatac po nie udanym zwiazku leczyc zranionych dusz pomylic sie mozna tylko raz i wyleciec na minie

Gość 220gnici
Aha, czyli szukasz kogos kobiety, ktora podobnie jak Ty nigdy nie byla w zwiazku?

Ludzie to nie połówki. Rodzimy się i jesteśmy całością. Nie ma żadnych połówek które się uzupełniają.

Gość 220gnici
Mysle, ze w tzw. realnym swiecie bedzie Ci trudno poznac taka kobiete. Fakt, ze takowa byla zawsze sama sugeruje pewien rys charakteru wskazujacy, ze raczej nie jest to osoba otwarta na kontakty z innymi (nie mowie o seksualnych), raczej moze introwertyczna, spedzajaca czas w przyslowiowych 4 scianach. Istnieje takie ryzyko.

Gość 220gnici
Nie byles w stanie poczuc wiecej... dlaczego? sadzisz, ze milosc rodzi sie do 3 spotkania, a potem juz nie ma na nia szans? moze oczekujesz zbyt wiele? moze masz zniszczone struktury dna i nie jestes w stanie wyzwolic w sobie uczuc wyzszych. milosc wymaga tez czasu; w przeciwienstwie na ogol do namietnosci. widocznie nigdy nie poswieciles tyle czasu danej osobie, by dac szanse milosci.

Gość mily telefon
a moze za mocno szukasz? im bardziej chcesz tym gorzej nie nastawiaj sie na szukanie jak ma cos sie wydarzyc to tak bedzie:-) usilnie szukajac czasem mijamy co najlepsze rozejrzyj sie;-)

3 spotkania hmm ciekawa teoria ... 4 sciany a co to za roznica czy ktos jest otwarty czy nie ... jestem esteta otwartosc sexualny czy tez inna kojarzy mi sie raz dobrze raz zle to zalezy 3 spotkania wiesz ja nie lubie sie nikomu narzucac itp wiem ze kazdy ma prawo byc otwarty czy to sexualnie i miec gumki w zanadrzu bo dzis moze dojsc do tego " wielkiego czynu" :D jakby ludzie cale zycie czekali na sex to troche zalosne jak juz wspomnialem jestem facetem z krwi i kosci i lubie odkrywac otwierac drzwi ktore nie byly jeszcze otwarte nie odkryte

Gość 220gnici
Nikt nie podawal teorii na temat 3 spotkan. Osoby jakich szukasz sa niesmiale i maja pewnie zanizone poczucie wartosci lub sa dziwne z charakteru. Dlatego sa same. I takie osoby ewentualnie mozesz poznac na portalach randkowych. Jesli zagadasz do takiej kobiety w realu, to ucieknie, speszy sie, uzna Cie za zboczenca :D

Gość 220gnici
Chyba nie chcesz powiedziec, ze choc w zwiazku nie byles, to drzwi do dziewic otwierales swym kluczem? :O:D

nie wiem czy moge poznac na portalach randkowych ale uwazam ze osoby w sieci duza ich czesc to skrzynki otwarte wytrychem uwazam ze kazda "skrzynka" ma tylko jeden pasujacy klucz do swojego wnetrza !!!

Gość 220gnici
W sieci sa osoby, ktorym wlasny charakter uniemozliwia nawiazanie relacji spolecznej w realu. I to sa osoby dla Ciebie. Wiec przez swoje schematyczne podejscie do sprawy, pozbawiasz sie szansy na poznanie kogos.

Gość 220gnici
Tak wiec powodzenia!