Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taki_Jeden_Ten_Normalny

Tak się zastanawiam Gdzie jest ta Moja 2 polówka ta jedna jedyna

Polecane posty

Gość Brak połówki...
Cześć ja już niedługo kończe 25 llat i też jestem sama. coraz ciężej mi z tym. Też potrzebuje bliskości i zrozumienia. Poznawałam różne osoby, ale nigdy nic poważnego między nami nie było i też tak, jak Ty nie zbyłam w stałym związku...

Gość balonowa
Weż dogadaj się w końcu z tą Fiku ;) Ty poszukujesz tej jedynej, ona tego jednego ... to zamiast sobie dowalać jak się spotkacie gdzieś na jakimś topiku - dajcie sobie szansę ;) Jak mówi przysłowie "od miłości krok do nienawiści i odwrotnie" :D Czasem warto wyciągnąć pierwszemu rękę ;) Pozdrawiam :) Wesołego jajka :D

Gość Brak połówki...
Zastanawiam się dlaczego niektórym się udaje, poznaja się w wieku 15 lat i są ze sobą szczęśliwi, a dlaczego inni nie potrafią sobie ułożyć życia. Ja już zwątpiłam, ale nachodzą mnie takie chwile w których jest mi smutno i źle. Już niedługo święta, a ja wynudze się jak mops, bo nawet na spacer nie bedę miała z kim iść. Ech, ale przynudzam...:)

Gość harpiazlira
Moze to kwestii braku rozwinietych kompetencji spolecznych, mniejsza inteligencja emocjonalna itd

Gość nllll
w grobie

wiesz to ze musialem troche popracowac troszke to nie znaczy ze mnie nie ma nie wiem o co ci chodzi ONA oczekujesz ze bede co sekunde sprawdzal czy ktos napisal Zblizaja sie swieta ale nie smuc sie prosze :) gdzies tam napewno jest ten facet Nie mam 2 nicków nie jestem podszywem i nie sadze zeby ktos 2 mial taki sam nick

Ja tez sie właśnie nad tym zastanawiałem ale widocznie czasem tak musi byc głowa do góry na pewno uda sie :p kto szuka ten znajdzie Jeszcze raz podkreslam ze tu nie ma zadnego podszywa to po prostu jakis błąd w logowaniu sie

Gość po twoich wpisach widac
niestety,ze jestes desperatem z duza potrzeba objawiania swoich problemow innym. jak dla mnie to patykiem bym cie nie tknela ''misiu''.

Gość Zuzanna Amelia & 5
Czesc Taki. Jak nastroj po wczorajszym ?

Gość Zuzanna Amelia & 5
Uuuu ambitne zadanie.

Gość Zuzanna Amelia & 5
Najwyrazniej pod czarne nicki tez mozna sie podszyc.