Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monius171

straszny ból ;(

Polecane posty

Gość monius171

Ostatnio kochałam się z chłopakiem i teraz bardzo boli mnie pochwa zwłaszcza przy podcieraniu... nie szczypie a po prostu boli. Co mam w tej sytuacji zrobić? samo się nie zagoi przecież...

Gość mnio
no jak to co? pójść do ginekologa.

Gość monius171
i co powiem? ja strasznie się wstydzę...

Gość mnio
przecież on od tego jest. wyluzuj nie ma co panikować. :) a co powiesz -po prostu że cię boli w pochwie i tyle. Lekarz zrobi ci badanie i zapisze leki. Zapisz się od razu na wizytę bo z czasem może coraz bardziej boleć. Jeśli to infekcja to będzie tylko gorzej.

Gość monius171
ja się chyba zapadnę pod ziemię jak ta moja pani ginekolog stwierdzi, że "przedobrzyłam" :D ale masz rację, pójdę do tego lekarza bo jeszcze mi się stan pogorszy i dopiero będę beczeć...

Gość mnio
wiesz co -profesjonalista nie będzie robił głupich komentarzy nawet gdybyś faktycznie przeholowała z seksem.

Gość enjgfehyvfghdvbc
może zbyt ostro sie kochaliscie i od tego ten ból, w tym przypadku po pewnym czasie ból ustapi.

Mi sie wydaje ze mogła byc zbyt sucha i ze sie obtarlas, spróbuj użyć moze jakiegoś zelu nawilzajacego do pochwy albo jakiegoś antybakteryjnego zanim pójdziesz do gina

Gość monius171
no wlasnie slyszalam o takiej masci jak clotrimazolum czy jakos tak... tylko, ze to mnie w ogole nie szczypie, ale strasznie boli... np gdy usiąde jakos wyprostowana... masakra

Gość enjgfehyvfghdvbc
przjedzie ci. a ta masc jest na stany grzybicze i inne wiec w tym przypadku jest zebedna.

Gość monius171
a jak nie przejdzie? :/

a ja ja stosowalam w roznych przypadkach, nawet nie bedac pewna czy to grzybica i bardzo mi pomagala, nawet jesli okazywalo sie ze to tylko otarcie, wiec polecam mnie bolalo przy podcieraniu jak ogolnie mialam zle dobrane tabletki i cierpialam na suchosc pochwy, to wcale nie musi byc zadna choroba tylko wlasnie problem z suchoscia, wtedy kupic specjalny zel na suchosc (nie chodzi o lubrykant do wzmacniania wrazen podczas sexu)

Gość monius171
no właśnie mi sie tez cos kojarzy, ze kiedys tą masc mialam juz i tez pomogla... ale teraz sobie TAM parzylam tak dokladnie co jest grane i to wygląda jak taka afta ktora pjawia sie w jamie ustnej fuuu :/

oj.. to musisz koniecznie isc do lekarza jak tak zle wyglada, niestety nie ma innej opcji, zwykle otarcie to wiadomo ze tylko wyczuwalne..

a... i jak już zastosujesz to clotrimazolum to uważaj poniej-zabezpieczenie ( prezerwatywa) może zawieść :))

Gość monius171
tabletki antykoncepcyjne biorę więc wiesz ;) poczekam jeszcze parę dni, będę smarować tą maścią jak nic nie pomoże to jednak pójdę do tego gina...