Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awwaaweawewe

Jestem tak niepewna siebie, że ranią mnie głupstwa... jak się zmienić?

Polecane posty

Gość awwaaweawewe

Choć udaję, że tak nie jest, i że mi to zwisa Choćby cośtakiego, że idą jakieś odstawione, atrakcyjne dziewczyny, a mój chłopak wtedy w żarcie zaczyna iść za nimi i mówi do mnie "no to cześć". Gdybym była pewna siebie i swojej wartości nie zrobiłoby to na mnie wrażenia. Ale jestem zakompleksiona (choć to ukrywam), i takie byle co jest w stanie tak bardzo mnie skrzywdzić. Chciałabym się zmienić, ale jak?

Gość ja chodze na silownie
hej znam to, mialam podobny problem, meczylam sie z tym do okolo 25 roku zycia a pozniej stweirdzilam ze jestem za stara na takie rzeczy i ze zbyt duzo osiagnelam w zyciu zeby sie przejmowac pierdolami no i ze szkoda mi mojego zdrowia na zamartiwanie sie. Ostatecznie jestem doskonale wyksztalcona i ciagle doksztalcajaca sie kobieta, specjalista w swojej dziedzinie, mam swietna figure, duzo zainteresowan...dlaczego mialabym sie przejmowac glupotami? poza tym moze Twoj facet jest toksyczny? to dosc nietaktowne zagranie z tymi dziewczynami.....

Gość awwaaweawewe
Sama nie wiem... marzę o sytuacji w której to naprawdę nie zrobiłoby na mnie wrażenia, bo wiem, że pewność siebie jst najbardziej atrakcyjna. Podobno jestem ładna i zgrabna, ale jestem w stanie znaleźć w sobie 100000 mankamentów. To nie jest zdrowe, ale ciągle porównuję siędo lepszych.

Gość Tetsuo S.
Podpian się pod wypowiedź @ja chodze na silownie, zwłaszcza ostatnie stwierdzenie jest bardzo trafne - facet powinien mieć trochę taktu, nawet jeżeli to tylko w żartach, nic się nie stanie jak go uświadomisz, że sobie tego nie życzysz bo najzwyczajnie w świecie Cię tym rani.

Gość awwaaweawewe
Właśnie chciałabym żeby to mnie nie raniło. Żeby on widział, że znam swoją wartość, i że tak samo jak on może mieć inną, tak ja mogę mieć innego, a nie, że jestem z nim tylko dlatego, że on jest łaskawy ze mną być..

Gość smutnealeprawdziwe
Mam dokładnie to samo tylko szkopuł polega na tym ze nie mam kasy tak dbac o siebie jak moje kolezanki ktore na moim facecie robią wrazenie.

Gość mireczkowataa
autorko- ale sytuacja, którą opisałaś jest nie na miejscu! Nie wyobrażam sobie takiego zachowania- chyba bym poszłą w swoją stronę, autentycznie! Takie zachowanie jest burackie i tyle.

Gość paaaaam
proponuję zrobić podobny numer zobaczysz grupkę chłopców , to odwróć się , uśmiechnij , powiedz : no to na razie i rusz w ich stronę a potem śmiej się z własnego żartu foch na kilka dni pewny :)

Gość gość
Ja też jestem bardzo niepewna siebie i naprawdę ciężko mi z tym żyć! :(

Gość Alisssa
Rzeczywiscie jestes niepewna siebie. Do mnie moj ex mowil ale ladna d..u..p-a na jakas w miescie. Ale mialam na tyle pewnosci siebie ze go zdradzilam kilka razy a potem zerwalam. Pisal czasem co slychac czy sie spotkamy przez 8 lat. Bez odzewu z mojej str. Dziewczyny nie dajcie sobie wmowic byle chamom ze w porzadku jest zachwycanie sie innymi nawet niby w zartach. Zrob mu to samo. Bedzie szedl jakis przystojnh brunet to sie obejrzyj za nim. Reakcja bezcenna. Gwarantuje Ci. Nie dajcie sobie wmowic jakims idiotkom jakie to jestescie zazdrosne i zebyscie nie reagowaly na jawne chamstwo i podkopywanie waszej samooceny.

Gość gość
Ja jestem bardzo pewna siebie tylko udaje czasem taka bezradna i obserwuje np. ile to jeszcze potrwa a potem wystawie mu rachunek czego on się nie spodziewa i wtedy popatrzy ale w dół ze spuszcza głową. Wszystko jest do czasu. Nie reaguje na takie żarty ale mam dość i on popamieta jak ja się nim zabawę. :)