Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elenka133

SOS włosy !

Polecane posty

Gość elenka133

Witajcie :), mam pewien problem z zafarbowaniem włosów. Jakiś czas temu farbowałam włosy na kolor czekoladowy(który teraz oczywiście jest dużo jaśniejszy) ale mój naturalny kolor to ciemny blond(mysi) i problem pojawił się wraz z pojawieniem się odrostów i mojej chęci 'zejścia' z tak ciemnego koloru .. nie chcę farbować ich rozjaśniaczem bo to bardzo niszczy włosy a moje są cienke.. w dodatku odrosty przecież po farbowaniu będą różnić się od reszty.. co robić? a może zafarbować jeszcze na brąz a dopiero później zacząć działać (kiedy włosy będą miały jeden kolor) ? jeśli tak to może znacie jakieś fajne odcienie brązu który zakryłby odrosty i nie różnił się od 'zmytej czekolady' ? DORADŹCIE :)

Gość dfghjk
jak chcesz farbowac na brąz to obojetnie jaki odcien tylko polozysz na cale wlosy to odrosty i reszta wlosow zafarbują sie na ten sam kolor tylko zacznij kłasc od głowy (od odrostow) a reszte na reszte wlosow

Gość dfghjk
ej a nie mozesz isc do fryzjera ?

Gość elenka133
sęk w tym, że ja nie chcę farbować ich już na brąz, tylko obawiam się,że póki co nie mam wyjścia a do fryzjera obawiam się iść.. ale zdaje się, że będę musiała tak uczynić. dzięki za odp