Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość curiosa

jak często Wy mężczyźni dzwonicie lub piszecie do swoich kobiet??

Polecane posty

Tak jestem w szczęśliwym związku ale jak w kazdym związku i mnie z żona zdarzają sie nieporozumienia to naturalne ...

Gość curiosa
hmmm.filozoficzny dzień dziś mam, egzystencjonalne problemy:)

curiosa " xyzed- no tak meskie myslenie a jak sie nie widzimy??albo mijamy,to co???" to kiedyś w końcu się nie miniecie i spotkacie :D

Gość curiosa
pozazdroscić mężczyznom,że nie macie takich wahań humorów,złych dni i nie rozmyslacie nad związkami itp

Gość curiosa
xyzed- :) :) heheheheh taak,pozostaje czekać:)

"xyzed- heheheheh taak,pozostaje czekać" - curiosa ,a widzisz inne rozwiązanie??? :D:D:D:D

Gość curiosa
zawsze wydaje nam się, że inni Mężczyźni to na pewno dzwonia, piszaitp..;)tylko nasz nie robi tego,,,potem okazuje się ze kazdy nastepny po krótkim czasie jest taki sam...:)błędne koło...:) REgres- Xyzed- co robicie ze macie czas na pisanie na forum??i to na takim raczej damskim????;) - pytam z ciekawosci

curiosa odpowiedź jest bardzo prosta : opierdalam się :D:D:D

nie wiem jak ikx ale ja to w robocie jestem i mam po prostu możliwośc pisania sobie tutaj

Gość curiosa
xyzed_- w domu?????bezrobotny??student/??? Regres-to tak jak ja,w pracy, a że dzis fatalna pogoda to nuda:) nie znam żadnych mądrych czatów ( w szkole jak byłam to czatowałam:)) heheh ,a to forum to taka masowa poradnia psychologiczno- psychiatryczna;)

a to forum to taka masowa poradnia psychologiczno- psychiatryczna" ale w większości to niezła komedia tu jest :P

curiosa ależ oczywiście ,że w pracy,bo w domu to się dopiero opierdalam,że aż do kompa saidać mi się nie chce :D:D:D:D:D

Gość curiosa
cyrk:) Regres- a Twoja żona wie,że masz dodatkowy etat,jako doradca na Kafeterii???;) Ciekawa sprawa,"rozmowa" obcych ludzi, z róznych pewnie miast, o różnych zawodach,wieku.....:)

Regres- a Twoja żona wie,że masz dodatkowy etat,jako doradca na Kafeterii???" wie że sobie pisze tu na forum;) bo czasami w domu cos tam raz na wielkie dzwony skrobnę ale z reguły pisuje tu sobie tylko w czasie pracy w domu mam przyjemniejsze sprawy do roboty ;)

Gość curiosa
dzieki chłopaki za rady:) musze chyba poszukac jakiegos lokalnego czatu:)

Gość curiosa
dzięki,wzajemnie,kolorowych jajeczek:) wpadłam na czaterie na interii,,,tam to dopiero patologia,na wstepie kamerki i penisy...uffff