Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość graagga

ubranko do chrztu - jakie??

Polecane posty

Gość graagga

Witam, wkrótce odbędą się chrzciny mojego synka. Zupelnie nie mam pojęcia w co go ubrać... Nie wiem czy slusznie, ale przerażają mnie te ubranka na allegro. Klkuczęściowe garnitury, niewygodne, krępujące ruchy - jakaś masakra :( Dziecko w czyms takim raczej nie przetrwa w spokoju mszy i przyjęcia... Jak wy ubralybyście swoje dziecko w wiosenny dzień??? Czy musi mieć nakrycie typu kurtka, śpiworek (musialbym dokupic specjalnie biale). Najbardziej zadowolona bym była z czegoś niekrępujacego ruchow, łatwo zdejmowanego i przyjmnego dla oka ;) Może macie jakieś inspiracje, zdjęcia???

Gość Mamammamamamam
Witam mój synek miał garnitur był bardzo wygodny i nie krepowal mu ruchów :-) do tego miał kurteczke i czapkę ale w kościele zdjeliamy mu czapkę mnie tam sie nie podobają staromodne ubranka itp itd ale to rzecz gustu

moj synek bedzie chrzczony teraz w lejka i kupilismy mu uzywany sztruksowy garniturek z internetu. taki kawa z mlekiem, gdyz tak jak napisała mama wyzej nie podobaja mi sie staromodne, białe polarowe ubranka. zakładalismy go juz mu i jest na niego idealny i wyglada w nim przeslicznie. wcale nie krepuje rucchów. przeciez to tak jakby dziecko bylo w zwykłym ubranku na mszy.