Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ualalalala

farbnęłam się na czarno i mam mega powodzenie

Polecane posty

Gość ualalalala

wcześniej miałam brąz :)

Gość .,.,wow
A ja na brąz, wczesniej miałam blond :) I też zwracają bardziej uwagę...

Gość ualalalala
tak? na brąz? jednak chyba te ciemniejsze kolory coś w sobie mają? może bardziej przyciągają uwagę?

Gość weird
rudej i tak nikt nie przepusci ;]

Gość .,.,wow
Nie wiem, zależy co komu pasuje :) Brunetki mi się podobaja zwykle te naturalne, o ciemnej oprawie oczu i karnacj. Ja mam jasna karnacje raczej, dlatego nie bede zbytnio przyciemniac, teraz mam jasną czekoladę. Z natury mam ciemny blond, taki nijaki. Zawsze rozjasnialam ale znudzilo mi się. Choc troche sie tego bałam, to jednak czuje sie fajnie. Tak naturalnie. Ludziom też się podoba. I nikt juz nie będzie na mnie patrzył przez pryzmat przysłowiowej blondynki :) Teraz tylko słoneczko musi mnie trochę chwycic i będzie ok.

Gość Uwielbiam czarne !
Miałem 3 dziewczyny i każda farbowała na czarno... Takie najbardziej mnie pociągają :)

Gość kfkgk
a ja na ciemny braz prawie czarny i tez o dziwo znalezli sie nagle adoratorzy na peczki :D wczesniej bylam szatynką

Gość MOnikaaaaaa24
to widocznie wam lepiej w takim kolorze. ja zawsze byłam i jestem blondynką i zawsze mam duże powodzenie ;)

Gość Uwielbiam czarne !
Nie mówię że mi się blondynki nie podobają ale czarne są ładniejsze. Tzn jak bym miał do wyboru ładną blondynkę i czarną to bym wybrał tą drugą . Na mieście jak taką widzę to nie spuszczam jej z oczów aż mi sama zniknie:) Mmm...