Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona marka..b.

maz wyslal zyczenia na nk do swojej bylej....po 5 latach?????

Polecane posty

Gość zona marka..b.

Dziewczyny,moze mi cos doradzicie. Szybka historia: On (20 lat) -Marek ,poznal ja -18 lat - Dorota, byli razem 5 latach ,on mial zamiar sie zareczyc, a ona z nim zerwala. twierdzi ze to byl jego najgorszy okres w zyciu. calkowicie zerwali ze soba kontakty bo on nie mogl zniesc jej widoku ''tak bardzo ja kochal'' . minelo 5 lat, w miedzy czasie poznal mnie, wzielismy slub, mamy malutkie dziecko, ogolnie uwazam ze jestesm szczesliwi. mamy wspolne konto na nk, ja praktycznie tam nie wchodze, ale wczoraj tak sie nudzilam ze az weszlam i sie bardzo rozczarowalam. okazalo sie ze moj maz wyslal zyczenia urodzinowe do swojej bylej. nic specjlanego,ale bardzo mnie to zdziwilo,no bo po co? jak na razie ona chyba nie odpisala , ale zastanawiam sie czy powinnam zareagowac juz teraz czy czekac na rozwoj wypadku?

Gość gfdgdfgdfg
to swietny poziom, konto na nk :O :O

Gość mam dzis na obiad
zareaguj, zapytaj sie spokojnie,czy cos do niej czuje,jakis sentyment i ze ty nie chcesz by sie kontaktowal,bo w kocnu to juz przeszlosc i po co ma do niej wracac.

Gość zona marka..b.
no ja po prostu kompeltnie nie rozumiem ,dlaczego i po co ona szuka z nia kontaktu..... ona nawet nie meiszka w polsce :O

Gość xres
Taki skutek faceta po przejściach

Gość popłyniemy_daleko
ja tez na Twoim miejscu spokojnie bym zapytała dlaczego to zrobil jesli zerwali ze sobą kontakty a jej obecnosc/widok sprawia mu tyle bólu..? ja miałam podobnie- tylko ze bylam po przeciwnej stronie, to ja kiedys wyslałam zyczenia do mojego byłego, kochałam go do szalenstwa, chociaz jak teraz na to patrze to raczej bylo to silne zauroczenie- nigdy podobnie nia miałam... moj maż jak sie dowiedzial (przez przypadek) to zapytal spokojnie wprost, odpowiedziałam , ze z czystej ciekawosci , ze sadzilam ze mi napisze co u niego slychac. wiecej do tego tematu nie wracalismy a ja juz nie pisałam zadnych zyczen do byłego. sa jednak momenty, ze zastanawiam sie czym sie teraz zajmuje, z kim jest i takie tam.kocham mojego meza, nigdy bym go nie zdradziła a o bylym mysle wlasnie w kategoriach "ciekawosco", jak np o przyjaciołce z ktora byłam bardzo zzyta a dawno jej nie widzialam i nie słyszalam...

Gość szczotkowalnia
tak się kończy bywanie na wieśniackim portalu :D skasuj mu to konto, strzel focha i przywołaj gościa do porządku bo obudzisz się z ręką w nocniku :D

Gość zona marka..b.
hmmm,no dzieki. chyba rzeczywiscie zapytam , choc nie rozumiem tego . mnie nie cieakwi co moi byli robia ,jak zyja,z kim i w ogole..... ech,........ szkoda ze musze czekac do konca dnia az wroci,ale czuje sie lekko ''zdradzona'',wiecie....pewnie przesadzam,ale nie wiem po co mu kontak z nia?

Gość taki wybor nam dajesz
jest ladnijesza od ciebie?

Gość anna balerinnka
rutyna zyciowa, mały dzieciak, nuda naszło go wspomnienie o pięknych latach i tamtej dziewczynie którą kochał w podświadomości chciałby się z nią spotkać, szuka kontaktu

Gość anna balerinnka
rutyna zyciowa, mały dzieciak, nuda naszło go wspomnienie o pięknych latach i tamtej dziewczynie którą kochał w podświadomości chciałby się z nią spotkać, szuka kontaktu

Gość popłyniemy_daleko
zona marka..b. odradzam kasowanie konta, to nie jest zachowanie dorosłej kobiety. pomysl, jak ty bys sie czuła, gdyby maz skaskowal Ci strone w necie. on jak zechce to i tak sobie zalozy ze nawet nie bedziesz o tym wiedziala. nie wkrecaj sie tak bardzo- tak w zyciu ludzi jest, ze maja jakies historie, trzeba to zaakceptowac, maz wysłał jej tylko zyczenia, gdyby chciał to ukryc to napewno nie korzystalby z Waszego wspólnego konta.jestescie malzenstwem, macie dziecko- łaczy was cos wiecej niz twojego meza z tamta. pewnie do konca zycia bedzie czul do niej senstyment, w koncu to pierwsza wielka miłosc, jesli to ona zerwala to złamała mu serce a taka rana i urazona duma pozostaje na bardzo dlugo.

Gość wydaje mi sie ze to chodzi o
czekaj na rozwoj wydarzen.... jak laska przez m-c nie odpisze porusz z nim ten temat

jak na moje oko śledz całą sprawę i kontroluj bo moze zrobisz wiele hałasu o nic , ale wiem też że bezpowodu nie szuka sie kontaktu ze swoimi eks dlatego trzymaj reke na pulsie