Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajny facet90

Pomyślałem, że po śmierci idę do piekła, więc za życia pogrzesze..

Polecane posty

Gość Fajny facet90

Zrobiłem dziewczynie bachora, na imprezie, pijana była, znam ja ale ona nie wie że to ja ;) w ciąży jest na pewno. Za tydzień idę na kolejna więc zrobię to z kolejna. Ogólnie od 4 miesięcy prowadzę bardzo grzeszne życie, wykorzystuje innych, traktuje jak przedmioty..

Gość taaaa akurat
ona nie wie, ze jest z toba w ciązy a to Ty wiesz :o I na bank zrobisz dziecko nastpenej, bo wiesz ze bedzie miala owulacje i sie nie zabezpiecza... wiedza pt "skąd sie biora dzieci" prawie zerowa :o

Gość Fajny facet90
No sorry ale widziałem ja z brzuchem, mieszka blisko mnie, wiem że na pewno nikogo nie ma...

Gość ty nawet ruskiej menelki
nie rusza cie to ze to twoje dziecko ? i nie bedzie mialo ojca? chcialbys nie miec ojca?

Gość Fajny facet90
Oj tam laska fajna, znajdzie sobie kogoś

Gość ty nawet ruskiej menelki
ale mimo wszytko to twoje dziecko, twoja krew twoje geny.. nie takie pewne ze znajdzie , ktory facet chce wychowywac nie swoje ? szkoda dziecka TWJEGO dziecka ze bedzie z niepelnej rodziny :( i nigdy nie pozna swojego ojca :( mieszka blisko Ciebie wiec znacie sie z widzenia, jak podrosnie ktos zauwazy podobienstwo...

Gość Fajny facet90
Nie wiem może matka za dzieciństwa dziecka będzie używała sliskiego kocyka? Nie próbuj obudzić we mnie "człowieka" chce czynić zło i tego się trzymam

Gość Fajny facet90
Nie no już mi jest żal dziecka, ale nie dlatego że nie będzie miało taty, tyko dlatego że ma zjebanego "ojca" :O

Gość Co raz bliżej piekła
Dziś znowu grzeszyłem, uprawiałem seks z nastolatka, była dziewica, niestety chciała robić to z prezerwatywą

Gość Co raz bliżej piekła
Wiem że w piekle wakacji nie będę miał , ale wolę to niż żyć przy bogu. .

Gość pisanie prowokacji
i zatruwanie życia ludziom tez jest grzechem i odpowiesz za to po śmierci przed Bogiem ty głupia i podła świnio.

Gość pisanie prowokacji
i nikogo nie porzekonasz do wiary kłamstwem ani piąchą. Raczej wszyscy przez ciebie zostaną ateistami jak zobaczą takie antyswiadectwo. I żeby cię Pan Bóg pokarał.