Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cukiereczek92

niezdecydowany facet

Polecane posty

poznałam fajnego faceta, kilka razy się umowiliśmy itp. on przedtem opowiadał mi, że jego ex jest nudna, nie kocha jej i ogólnie miał jej dosyć... flirtujemy juz tak od lutego! a on dzisiaj mi ogłasza, że do niej wraca! o co tu chodzi?! jestem smutna i to bardzo, bo jest bardzo fajny

nie jest fajny, umawia się z tobą i wraca do eks, nie wie czego chce, jest neiuczciwy, narobi andzieji i znika

No w lutym jej nie kochał. A dziś zrozumiał że kocha. Tobie też może się zdarzyć że pewnego dnia się obudzisz i stwierdzisz że spisz z facetem którego już nie kochasz. Ciesz się, że powiedział teraz a nie za 2 lata.

ja też kiedyś wróciłam do faceta, ale nic z tego nie wyszło :/ rozumiem, że stara miłość nie rdzewieje, ale nie wie jak bardzo mnie tym zranił :( mógł nie robić nadziei :(

To mu powiedz, że Cię zranił. Że nie zakończył sprawy z poprzednią dziewczyną i rozbudzał fałszywe nadzieje. Podziękuj za szczerość i skrytykuj to że nie zastanowił się dobrze wcześniej. Uświadom mu co powinien zrobić inaczej jeśli chce być szczęśliwy z inna kobitą. Jak powiesz to z troską o jego przyszłość a nie pretensje, możecie rozstać się w miarę kulturalnie.

Gość vi-------
o matko! mówił tak wtedy gdy ona go nie chciała - a jak powiedziała tak, to od razu zmienił zdanie :)

vi------- : ona w ogóle nie chciała z nim się wtedy rozstać, tylko on JacekJ : tak mnie zatkało, ze tylko życzyłam mu szczęścia :( boję się znowu odezwać, bo nie chce, żeby myślał, że się narzucam... nie wiem, taką barierę mam

Gość R78
Absolutnie się już z nim nie kontaktuj - chyba jakieś resztki honoru jeszcze masz? :o

Gość łojejkku
Gratuluje opanowania, ja bym nie omieszkała obrzucić palanta stosownymi epitetami :) Głowa do góry, wielu z nas się czasem zdarza taki burak. Trzeba się otrzepać i iść dalej.

ja sama się do niego już nie odezwę, sprawił mi ogromny ból :( żałuję, że w ogóle się w to wplątałam, ale pojawił się w trudnym dla mnie czasie i chyba wykorzystał sytuację... teraz przynajmniej dostałam lekcję i już więcej nie dam się tak nabrać