Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Wasze ulubione seriale??? Kto obejrzal najwiecej i kto mnie przebije

Polecane posty

Alvaro Dziedziczna nienawisc Po prostu milosc Z glowa w chmurach Slodka trucizna Luz Maria Fiorella Cud milosci Serca na rozdrozu Paloma Poslaniec szczescia Zbuntowany aniol Dziki ksiezyc Amor Latino Brzydula (kolumbijska, polska, amerykanska) Moja piekna grubaska Przyjaciolki i rywalki Corka przeznacznia Bialy welon Zdradzona milosc Prawdziwa milosc Sciezki milosci Grzesznica Gorzka zemsta Marina Rubi cena marzen Zemsta, moja milosc Kobieta judarz Niewolnica Isaura (1 i 2 wersja) Rodzina soprano Gotowe na wszystko Komediowe: swiat wedlug kiepskich, miodowe lata, 13 posterunek, niania, graczykowie, rodzina zastepcza, aniol stroz, hela w opalach, wszyscy kochaja romana, przyjaciela, wszyscy kochaja raymonda, opwisci z krypty, rozowe lata 70-te, siwat wedlug bundych, sasiedzi/lokatorzy, mamuski, reguly gry, pomoc domowa, aida, krol przedmiescia Życiowe: dlaczego ja, trudne sprawy, anna maria wesolowska, w11, ukryta prawda, pamietniki z wakacji, malanowski i partnerzy, detektywi Klan, plebania, zycie jak poker, Tredowata, galeria, pierwsza milosc, samo zycie, zlotopolscy, na dobre i na zle, na wspolnej,magda m, przepis na zycie, prawo agaty, czulosc i klamstwa, tylko milosc, Ja wam pokaze, dom, m jak milosc, barwy szczescia, egzamin z zycia

No nie aż tyle ale moje ulubione to : 1. Przyjaciele 2. Chirurdzy 3. Przystanek Alaska 4. Z Archiwum X 5. Ostry Dyżur 6. Co ludzie powiedzą 7. Allo! Allo! 8. Odwróceni

Świat według Bundych Przyjaciele Seks w wielkim mieście Mogę je oglądać cały czas :)

Przystanek alaske, seks w wielkim miescie, powrot do edenu, ally mcbeal, oraz bracia i siostra a takze zagubieni oraz czego sie boja faceci czyli seks w mniejszym miescie rowniez ogladalem, z archiwum x oraz ostry duzur, szpital na perypetiach/daleko od noszy, szpital na peryferiach i szpital na peryferiach 20 lat pozniej rowniez ogladalem, macie male doswiadczenie serialu, dlatego tak malo wiecie o zyciu.

Gość nosem w kałuże
hiszpanim Ty gejem jestes? jak juz piszesz o telenowelach to nie rozumiem czemu przeoczyłeś:sos mi vida (jesteś moim życiem) i kachorra :P

Sos mi vida to był idiotyczny serial ale też oglądałem :) Kachorra trochę nudniejsze ale też się w to gapiłem :D :D :D

zdecydowanie Cie przebijam czysta krew pamietniki wampirów teraz nova dexter pogoda na milosc fringe dom snów house ringe the killing being human plotkara awake zagubieni mistrzowie horroru moonlightnwe girll nikita rose red roswell supernatural six feet under tajemnice smallvielle taken american horror story castle dead like me itd polski glupot typu "pamietniki wampirow nie ogladam"