Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarnula268

ma romans??

Polecane posty

Gość sama tu przylazlas
I zacxelas truc dupe. Gowno nas obchodzisz ty, twój dzieciak i facet co sie pieprzy z kim popadnie.

nie moge wręcz po darowac i dlatego pisze nie ma zadnej kochanki facet z pracy wrcil do domu pisalam do tej os a ona mi ze kim jestem ze ma na imie marek i mnie tu policja straszy tel odebrala i sie nie odzywala chyba ten ktos kto nas zna nie ma co do roboty i niech uwaza bo grozila mi w jednym smsie a z tym moge isc na policje sprawa wyjaśniona a ten temat zamykam ha

zeby cb gwno obchodziło nie zaglądała bys i pisała tacy jak ty latają po tematach i piszą pierdoly zalll po prostu ha żegnam wszystkich twego pokroju cześć

Gość ramota
Witam autorko, czytam ten temat od początku. I proszę Cię, nie proś o uczucie, bo to i tak nic nie daje. Przerabiałam to nie raz. Twój mężczyzna miewał romanse, to znaczy że Cię nie kocha. Krótko i na temat. Nie ma nic gorszego niż kobieta latająca i poniżająca się przed facetem. Uwierz mi. Byłam nią i po latach stwierdzam, że nie było warto. Odpuść sobie go, nie ważne czy teraz ma romans czy nie. Olej go. faceci są jak papierosy, wypalić i wyrzucić !!

Gość ramota
P.S. Gdzie nie ma zaufania, nie ma miłości. Może to zabrzmi brutalnie, ale szanuj się, kobieto!!

zdrady były i nie moge powiedzieć ze miłości nie ma romanse były dawno i dwa minelo sporo czasu a teraz ktos sie nudzi i prbowal ze mnie idiotke zrobic przez czyjąśc zabawę nie bd przekreślac człowieka z którym jestem jeśli wy tak pobiłyscie to juz wasza sprawa trzeba postępować z własnym sumieniem powodzenia