Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarnula268

ma romans??

Polecane posty

Gość nie wiem czy
juz ktos to zaproponowal (nie chce mi sie czytac wszystkich odpowiedzi) ja bym poprosila zeby przy mnie wykrecil nr z ktorego przyszedl sms (patrzac jak go wybiera i wciaska zielona sluchawke) i jesli zna ta osobe to pokaze sie opis jakiego uzyl w ksiazce telefonicznej i bedziesz wiedziala czy Twoj facet ma cos wspolnego z ta dziewczyna

Gość jagoda ależ ty jestes małostko
esa dostala z bramki

nie dostalam smsa z bramki o czym juz pisalam mam sms tej osoby i nie bd problemu zeby zadz do niej napisala mi ze są umówieni na jutro na sex czy kochanka by tak Pisala?przeciez moge pojechać do jego pracy i go śledzić i sie okaże a kłócić sie nie mam zamiaru tylko po gadać na poziomie napisal mi nawet ze nie ma kochanki i ktos sie mści tez tak uważam i wcale go nie bronię napisalam aby poznać różne opinie

po tym jak nap mi iz on jutro ma sie z nią po pracy spotkać na sex odp jej zeby nie waliła ściemy bo mj facet jutro ma wolne i mamy zalatwiac formalności w sprawie Slubu nawet mi nic nie odp

Gość jagoda ależ ty jestes małostko
ufanie ufaniem , ale pojedz, upewnij sie , tylko mu nic o tym nie mow, udawaj obojetną

tylko musze sprytnie wyciągniać na jakiej ul robi bo jedynie wiem gdzie i jeśli bd miala możliwość córkę u babci zostawić to pojadę sprawdze choc wali mi tu sciema

a co do wagi to nie wiem czemu sie tak ujebałyście to ze kobieta jest gruba to juz brzydka?moja przyjacilka jest wyższa ode moge i wygl jak BIG MAMA a facet świata poza nią nie widzi

wiecie z opisu jak wyglądam zajrzycie tu panie i panowie i wtedy mówcie czy waszym zdaniem jestem potforem! www.EdziaBstok.fotka.pl

Gość mmmmorela
To jest żenada poważnie. Masz problem rzeczywiście. Jak można w życiu się nie szanować i nie mieć honoru. On lata na boki, dyma co popadnie a Ty siedzisz grzesznie i jeszcze szpiegujesz, wybaczasz, myślisz...nie szkoda Ci życia. Nie wszystkim jest dane być ze sobą i trzeba się pogodzić z ty, że tak już jest. Dziecko, ślub nic nie daje jak nie ma miłości i oddania. Nie wstyd Ci, że obcy ludzie śmieją Ci się w twarz? Nawet jak to jest żart to nie bezpodstawny. Kiedy Ty to w końcu zrozumiesz. Takie smsy będziesz całe życie odbierała, ploty będą, wstyd i po co? To już w życiu nie ma innego szczęścia jak dorwać jakiegoś niedojrzałego dupka i się na nim uwiesić? I tak całe życie? O co ty chcesz walczyć o miesiąc, rok w którym akurat żadna mu się nie trafi albo nie spodoba... Chcesz zmiany to zmień coś a nie jeszcze go usprawiedliwiasz. Ma gdzieś Ciebie, dziecko przynosi wstyd i upokorzenie a Ty dalej to samo. Nawet na nim polegać nie możesz.

nie bronię go nie jestem zakompleksiona itd itp kiedys zle robił i zmienił sie to ze ktos chce nas skłucić to sugerujesz ze między nim i tą os cos bylo czy jak bo nie rozumiem jeśli to ta os co mysle to mści sie bo wybrał mnie a nie nr jest coraz bd mi znany a na mego smsa ta os mi nie odp nawet wypraszam sobie!siebie szanuje i to moje zycie chciałam poznać opinie innych poza tym partner zawsze dbał o mnie skakał nade ona gdy bylam chora ja czy

ja czy nawet dziecko charuje jak wół stara się mimo ze ciezko pracować nie moze zapieredala przy ciężkiej pracy jego minus to zdrady które były dawno a wy juz czarne scenarjusze nie każdy jest taki sam i ludzie sie zmieniają choc jak widze nie każdy w to wierzy

nie wierzę w tą niby kochankę a to i tak sprawdze jutro i jeśli kogos bd to interesowac jutro wieczorem tu napisze czy po pracy pojechał do domu czy tej niby kochanki jeśli do niej to bd koniec

Gość mmmmorela
No pewnie, że dbał i szanował. A te zdrady to właśnie okaz zainteresowania. Co Ty piszesz w ogóle? A jak na ślubie ktoś Ci taki numer wywinie to co? Nie wstydzisz się przed rodziną, dzieckiem.. Zmienił się tak na rok a co będzie później. A że pracuje sorry żadna łaska takie czasy.

jutro wszystko bd jasne dziecko wiozę do babci i zostawiam na noc a potem sie przełade do jego pracy i bd śledzić moze to głupie ale tylko tak poznam prawdę

Gość mmmmorela
Zapomnij, że jutro się spotkają skoro wie, że ona do Ciebie cokolwiek piszę. Poza tym masz dziewczyno dowody, że Cię zdradzał więc ja bym to na serio wzięła. No jak ktoś pisze jakieś bezpodstawne rzeczy to się zgodzę ale jak są podstawy to zastanów się. Może ona chce Ci oczy otworzyć przed ślubem? Skąd niby wiedziała, że się nie kochacie często z gazet wyczytała..odnośnie wyglądu ok mogła Cię widzieć gdzieś z nim. Albo nawet jak nagadała komuś i narobiła plot i ktoś inny do Ciebie piszę jak Ty się z tym czujesz przecież to poniżenie na maxa. To raczej wątpliwe, że przez rok czasu ktoś sobie życia nie ułożył i żyje tylko zemstą jakby chciała to już by się zemściła.

nie pokazałam mu smsów w ktrych Pisala ze mają sie spotkać i nie wspominałam o nich mj facet gdy go spytałam puknał sie w czoło i pow do mnie chyba oszalałaś! ta osoba którą podejrzewam od bd dawna jest mężatką i pisała mi o tym.w zeszłym roku Pisala i teraz wiem ze to ta sama osoba bo pisze tym samym stylem w tamtym roku Pisala do mego faceta tygrysie i dzis tez tak napisala do niego a zadna nigdy w ten sposób sie nie zwracała sie do niego

czytaj uważniej ja napisalam iz często sie nie kochany ona nic o tym nie Pisala.i jutro pojade do niego do pracy i zobacze gdzie pojedzie.do domu czy do tej niby kochanki

dzwonilam do niej to tel nie odebrała a dla mego faceta Pisala ze nie moze doczekać sie kolejnego spotkania itp mj facet siedział i sie śmiał odp jej

Gość yuforgfusv
droga autorko! ktoś dobrze napisał, że powinnaś sie rozstac z tym panem, bo romans po 5 latach zwiazku to przesada. dodam tylko od siebie, nie obraz sie, ze powinnas sie przebadac na choroby weneryczne i to szybko. nie lam sie, pozdro :*

ta niby kochanka nie raczyła odebrać mego tel wypisywała ze wysle mi jutro czyli dzis zdecia bd na nie czekac i sprawdze gdzie faktycznie pjdzie po pracy

Gość yuforgfusv
jestes glupia? jesli uprawiasz z nim seks, nawet rzadko to mogl cie zarazic czyms co przyniosl od kochanki ( albo kochanek)

Gość FAKT_
Autorka ma z was niezły ubaw:D zobaczcie ile równie "wymyślnych" tematów już założyła na kafeterii :D co jeden to lepszy ŚMIECH NA SALI :D

Gość jesteś niestety autorko
naiwna i powinnas tylko cieszyc sie ze dostajesz takie smsy skoro sama na własne oczy nie widzisz ze twój facet jest gówno wart ktoś nie ważne w jakiej intencji uswiadamia cie z kim jestes zwiazana powinnas dziekowac , podają ci prawde o smieciu którego wybrałas na ojca swojego dziecka

na forum mam tylko 2 tematy gdy sie rozeszliśmy to wiem ze tylko 2x był z inną w lzku więc wasze wypowiedzi są bd głupie a w owy romans nie wierzę i wiem że to ten sam nr pisze co w zeszłym roku po fatygowałam sie przejrzeć stary notes bo wiem że nr który pisal zapisałam i znalazlam to ten sam. po co ktos mial by pisać o romansie milczeć przez rok i znw o tym pisać? u was to dowód bo ktos pisze takie rzeczy?

w zeszłym roku jak sie okazuje Pisala ta sama osoba to raz w zeszłym roku miala przyjechac bo wiedziała gdzie mieszkam tzn na jakim o siedlu i nie przyjechala to dwa rok milczała to trzy a po czwarte dzis ma mi wyslac zdiecia ..... dla mnie ta sprawa śmierdzi jeszcze do tego pisze ze starają sie o dziecko kochają chcą byc razem itp śmiech na sali!

boże to nie czytaj twojej łaski nie potrzebuje i nie widze sensu napisać jak juz bedzie wszystko jasne więc temat uważam za zamknięty