Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tipiofeee

telekomunikacja polska s.a

Polecane posty

Gość tipiofeee

wasze opinie

Gość tipiofeee
panna proszek do prania a nawet po to zeby taniej dzwonic na stacjonarne wiem ze jest taka promocja ze za 90,74 mozesz dzwonic w dni robocze 18-8 oraz wekeendy i swienta przez cala dobe bez oplat z numerami stacjonarnymi komurka takich mozliwosci nie daje......

Nie daje? A sprawdzałeś kiedyś promocje w różnych sieciach? W play przez 3 miesiące jest całkowicie ZA DARMO na stacjonarne a później za 7 zł opłata za tą oferte. Jak się nie wie to się mądruje. Zresztą w dzisiejszych czasach prawie każdy ma komórke.

Gość tipiofeee
ALE JA KOMRUKI NIE MAM I DO WIEKSZOSCI OSOB DZWONIE NA STACJONANRE A TP SA ATRAKCYJNE PROMOCJE

Gość tipiofeee
PLAY TO KONKURENCJA.

Co to jest 60 min? Ja to bym w jeden dzień wygadała i za jakie pieniądze. Już lepiej abonament w PLAY za 50 zł gdzie masz 0,29 gr. za minute na stacjonarne i 59 zł pakietu złotówek 59/0,29 gr = 200 min. Troche pomyślcie..

To kup sobie komórke albo za złotówke albo za grosze na allegro, ja pierdole i starter. W każdym miejscu w polsce masz połączenie a nie tylko w domu. Bez jaj, jesteś sto lat za murzynami

Gość tipiofeee
DOSKONALE WIEM ZE 60 MIN TO JEST MALO........ ALE OBECNIE JEST TO NAJNIZSZY ABONAMENT KTORY ZAIWERA PAKIET MINUT JA MAM ABONAMENT ZA 49,14 W NIM NIE MA DARMOWYCH MINUT ALE MAM DODATKOWO ZA 10 ZŁ DARMOWE ROZMOWY NA JEDEN NUMER STACJONARNY MIESIEZNIE 59,22 W ZASADZIE NA JEDEN NUMER TYLKO DUZO DZWONIE PLAY TO KONKURENCJA I DROGO MAJĄ

Gość tipiofeee
HELLO JA NIE HCE KOMURKI JA NIE DZWONIE Z ROZNYCH MIEJSC TYLKO Z DOMU...

Dobrze, jesteś żenujący. Technika idzie do przodu a ty nadal na kablach i tylko polecasz wielkie jedno gówno. Nie mają drogo, widać że mało wiesz. Porostu żałosne..

Gość gość
A co jakby z nimi współpracę podjąć .. gowork.pl/opinie_czytaj,781347