Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka333

Kupie test ciążowy pozytywny,pilne!!!

Polecane posty

Gość myszka333

Witam kupie test ciążowy z wynikiem pozytywnym,.zostałam porzucona przez męża dla innej kobiety,zostawił mnie bez grosza przy duszy,mamy juz 1 dziecko,na ktore dal mi 100zl.chce mu napsuc troche krwi...chce go po prostu troche nastraszyc.pomóżcie.zapłace

Gość luuudzie odpowiadajcie
zostawił cie bez grosza przy duszy i zapłacisz?ha ha ha dobre :-)

hehehe dobre:) a tak na marginesie ponoć jak się zrobi test i jest negatywny to druga kreska powstaje gdy za długo jest trzymany na powietrzu

Przeciez skoro zostawil Cie w tak paskudny sposob nie placac na dziecko (100zl to nic...) to i tak potencjalna ciaza bedzie mu obojetna...

Gość ewelinaopopop
ja ci moge wyslać zdjęcie mojego testu

Gość i sie wyda
Ale numer:O

Gość buka muka sajb
odezwij się na @ wyślę ci za free. spinacz13o2.pl

Gość cccccccacy
ja w sumie mogę wysłać :P

ja tam Ci mogę wysłać nawet za free < kupujesz tylko test > ale skoro mąż Cię zostawił z dzieckiem i z takim zapleczem finansowym to chyba kolejną ciążą się taki typ nie przejmie. współczuję takiej sytuacji, wiem co czujesz bo mój kochany tatuś zrobił podobnie tylko jak urodził się mój brat, zwiał do kolejnej baby też jej zrobił dzieciaka, potem znów chciał wracać do mojej mamy, cyrk na kółkach...a taki porządny wojskowy z niego był...ale co tam, rodziców się nie wybiera.. złóż lepiej sprawę o rozwód z orzeczeniem jego winy i ustal alimenty. co będziesz sobie jeszcze nerwy szarpać. pozdrawiam

ja tez moge wyslac za darmo. zrobilam dla pewnosci 6 :p ale tak jak laski pisza- nie sadze zeby sie tym przejal... powodzenia i wspolczuje :*

Gość myszka333
dzieki wszystkim ktorzy chca mi pomodz prosze pisac na email podam adres pod ktory można wyslac test oczywiscie zaplace,azlosliwym dziekuje ....tylko kobieta zdradzona wie co czuje. martynkan333@wp.pl

Gość myszka333
aco do mamy nasturcji....to nie bylam ja....tez czytalam ten post,dlatego przyszedl mi taki pomysl do glowy...