Gość vMaxxx Napisano Kwiecień 5, 2012 Banda grasuję w lublinie Chodzi mi o takiego jednego gościa. Widziałem go kiedyś na dworcu PKP jak próbował wyciągać pieniądze od studentów przy bankomatach PKP - to było rano. Jak wracałem po południu to znowu go widziałem - tym razem na przystanku na Lipowej przy Plazie - też tam chyba kogoś zaczepiał bo się darł( "ja cię zabiję tycw...u") i odkazywał. Pewnie ktoś widział tego gościa ale ja zwróciłem na niego szczególną uwagę bo gdy jechałem z dworca(rano) to gościu wsiadł za mną...A potem po południu jak wracałem z przystanku z Lipowej to gościu wsiadł do 155 a ja po paru minutach do 151 i dojechałem do jakiegoś mostu no i tam gości wsiadł do mojego autobusu. A jak wychodziłem na kunickiego do dworca PKP do gościu z tyłu za mną szedł...no i ja za murkami tam przy targu zaczołem szybciej biec żeby uciec ale gościu skręcił w jakiś zaułek tak że jak bym nie przyśpieszył to być może by doszło do starcia - nie wiem co to za jeden ale podejrzewam że jakiś gościu po odsiadce - chętnie nakopał bym mu w dupsko. Rysopis: Duża twarz zarośnięta. Spodnie zielone z materiału - z bocznymi kieszeniami na nogach. Kurtka zielona moro. Czarna czapka. To co zauważyłem to goście krążą od dworca PKP do Plazy....Jest jeszcze jeden głupek co chodzi w czarnych okularach i niebieskich jeansach on też próbował.....uważajcie na tych przygłupów....Tam jest cała banda tych przygłupów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach