Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość figogo

Sex

Polecane posty

Gość figogo

Witam, Dzisiaj odbyłem dwukrotnie stosunek ze swoją dziewczyną. Za każdym razem użyliśmy innej prezerwatywy, miedzy stosunkami był odstęp 40-50 min. Dziewczynie ostatnia miesiączka rozpoczęła się 28 marca. Ostatni cykl trwał 31 dni badz 30. Czy jest możliwość żeby zaszła w ciążę ? Prezerwatywa nie pękła. Z moich wiadomości wynika że ma dni nie płodne.. Dodam że nie umyłem penisa po pierwszym stosunku. Jak zaczynaliśmy, to była bardzo wilgotna.

Gość przeniesiony
a czy to ważne? Dzieci muszą byc jak na Ciebie trafi to trudno ważne że dziecko bedzie

Gość figogo
ważne bo jak na razie nie planujemy dzieci :) , ale sadze że raczej na mnie nie trafi :P

Gość figogo
miesiączka skończyła jej sie w poniedziałek albo we wtorek

Gość Perw w przelocie XV
"Z moich wiadomości wynika że ma dni nie płodne.. " Po pierwsze niepłodne. Po drugie wróżenie zostaw Maciejowi. Po trzecie skoro prezerwatywa nie pękła to w czym rzecz? Skoro nie ufacie prezerwatywom to albo przerzućcie się na inny rodzaj antykoncepcji albo zostańcie seksualnymi abstynentami.

Gość figogo
Przepraszam za błąd :D, no zawsze ich używam , ale tak jakoś dzisiaj mi sie nasunęła taka myśl. :D i szukam jakiegoś wsparcia:D chyba 2 dni po miesiączce nie są dni płodne, a poza tym to 2 ostatnie cykle trwały jej 29-31 dni

Gość przeniesiony
to nie bedzie w ciazy... a jak sie tak boisz to przestan sie bzyac debilu malolacie

Gość figogo
ehh nie jestem małolatem... po pierwsze mam 21 lat, ale tak mnie po prostu dzisiaj ruszyło.. I nie naskakuj na mnie ..

Gość Perw w przelocie XV
"chyba 2 dni po miesiączce nie są dni płodne" Mogą być. Cykl może się ZAWSZE rozregulować. Dni płodnych się nie wylicza tylko wyznacza na podstawie pomiarów temperatury, obserwacji śluzu i innych objawów towarzyszących owulacji. Dni przed owulacją nie są nigdy na 100% niepłodne. Jedynie te, które następują po zaobserwowanej owulacji.

Gość przeniesiony
a Ty ie pisz glupot, jak Cie rusza to se skóra rusz amiast pykac

Gość figogo
zgadzam sie , wiem o tym , ale jej cykl wtedy musiałby trwać kolo 20-24 dni, żeby tak sie stało, a prezerwatywy były całe..

Gość Perw w przelocie XV
Musiałby, ale skąd wiesz czy ten właśnie tyle nie będzie trwał. Jeśli prezerwatywa nie pękła to możesz być spokojny, ale na przyszłość wyliczanie dni płodnych to nie jest metoda antykoncepcyjna. :)

Gość figogo
no tak , dzisiaj troche zmartwiłem tym :D ale już jestem spokojny przemyślałem sobie na spokojnie :D dzieki :D 3majcie się :)!