Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

no więc pytam czym was drażnię

Polecane posty

Gość helehelehleeee
ech........................... zanim będziesz oceniać ludzi popatrz pierw na siebie poka mordę zobaczymy, ewentualnie pośmiejemy się

ech...... to super że ci się nie podobam :* chwała ci panie :) ale jeśli myślisz ,ze twoja opinia mnie w jakimś stopniu urazi to niestety musze cię zmartwić

Gość sakdhas
ech.......---- co sie dziwisz ze cie ludzie z baba myla w koncu to babskie forum :D:D

ona nie ma wiejskiej urody, do polskiej tez jej daleko - i to nie jest zadna krytyka tylko fakt nogi ma calkiem niezle

Gość fghjbkm,
ja tez cie lubie jen ;) i masz fajne nogi :) ps. jestem kobieta

Gość uhuhuhuhh uhhuuuuu
kuzwa nikt nie jest idealny...a soro ma pupine do rodzenia to niech rodzi, moze sie przyczyni do zwiekszenia naszej populacj :)

Gość uhuhuhuhh uhhuuuuu
zjadlo mi kilka literek :P

Gość fghjbkm,
pupine ma zajebista, a ty jestes lekko mowiac dziwny kolego

Gość fghjbkm,
lady love- fajny kocurr :)

Gość ech...........................
jemu jemu... Jesteś typową dziewczyną którą można spotkać na każdej ulicy... I uświadomiłem kobiety że nie jesteś kanonem piękna. Piękna kobieta to coś w stylu : http://imageshack.us/photo/my-images/692/361168.jpg/ i sylwetka w stylu: http://photos01.redcart.pl/templates/images/thumb/3635/600/600/pl/0/templates/images/products/3635/3-4066_0.jpg http://www.we-dwoje.pl/p/a/59/27/3/19835/c3/c3_herbatka_na_dd.jpg Oczywiście dla mnie Wyjaśnione ?? Nie widze tu mojej złości na ciebie czy czegoś.. Po prostu masz upierdliwy charakter

dzięki ,miło mi o czytać:) nie wiedziałam że może być tutaj jeszcze ktoś dla mnie miły a jednak...może już nie o moim wygladzie bo wygląd nie jest najważniejszy;) .Jakie macie plany na wieczór?

Gość uhuhuhuhh uhhuuuuu
o bosh no kazdy ma swoj gust

Gość uhuhuhuhh uhhuuuuu
ja mam zamiar sprzatac mieszkanko, ale kuzwa tak mi sie nie chce...

ech... no dobra rozumiem że ci się nie podobam ,dziewczyny na zdjęciach śliczne ,ale jak możesz oceniać moją sylwetkę skoro nie widziałeś mnie nago..?:) nie widze tutaj obiektywizmu no ale ok.jestem wg ciebie typową wieśniarą i brzudlą i zostańmy już prz tym ok?:)

Kończąc no tak taka dla mnie jesteś:) Typowa dziewczyna wyrwana ze wsi lub małego miasteczka. Facet pewnie po zawodówce czy czymś takim otworzył jakiegoś mechanika czy coś w tym stylu zarobi koło 4 5 tyś. Masz mieszkanie kupione pewnie przez rodziców i teraz się budujecie. Ty cały dzień siedzisz w domu. Wyszywasz dziergasz bo cie szlak bierze ale do pracy nie pójdziesz bo ci się po prostu nie chce. I wszystkim w koło wmawiasz że musisz zająć się dzieckiem. Taki mam twój obraz. Drobne odchyły mogą być. Tak czy siak film włączam. A i rzeczą która mnie najbardziej na świecie wkurwia są poloniści. I inne pierdolce z forum którzy nie potrafią nic tylko ortografię i wypominają ją innym.

kiedys duzo cwiczylam dlatego taki mam, ale 2 lata mialam przerwy teraz staram sie znalezc czas na troche cwiczen wiec brzuch juz troche mi sie zmienia :) widac wiecej miesni :d tluszczyk mi schodzi :D

ech... no niestety ale historia którą napisałeś ,nie ma ze mną nic wspólnego;) no ale może nawet lepiej dla twojej świadomości że tak myslisz;)

Gość uhuhuhuhh uhhuuuuu
jennifer a powiedz czy na tych zdjeciach co siedzi dziewczyna z jakimis pieniedzmi to naprawde Ty? bo ja juz nie wiem, czy to podszywy wynalazly czy co

Ja Ci powiem czym mnie irytujesz :) (o ile to posty Twojego autorstwa, a nie podszywacza). Otoz: chwalisz sie rzeczami, ktore naprawde kolokwialnie mowiac "dupy nie urywaja". Zwykla lazienka z plytkami z sieciowki [gdybys miala cala w granicie albo marmurze to moze i jeszcze rozumialabym], prostego projektu (i zapewne jednen z tanszych) domek [gdyby to byl projekt Jacka Kluszewskiego to moze to chwalenie byloby uzasadnione], ciagle siedzisz na kafe a przeceiz jestes mama, chwalisz sie utrzymuje Cie Twoj maz (coc dla mnie byloby raczej wstydem, niz powodem do zadowolenia), nie masz do siebie szacunku, jako zona i matka pokazujesz tylek w bazarkowych strongach na kafeterii, podniecasz sie kubelkiem z KFC (wtf? :O), a bylas kiedys kobieto w ogole w *5 hotelu (tylko nie w egipcie, lub tunezji)??? Zrozum, ze dla oosb, ktore maja pieniadze jestes po prostu smieszna :O

Dokładnie mam takie samo zdanie 10000% I na 99% jest jak napisałem. Wyrwał ją ktoś ze wsi. Ojciec z matką za 1500netto robią. A nagle chłop ma jakiś warsztat czy coś i stać ich kupić coś nietypowego do żarcia. Pewnie jak sie poznali jadła 1 raz w życiu krewetki itd.. A w brew pozorom kolego łazienka z marmuru jest tania. 50pln/m2!!!!!!!!!!!! Najtańszy. 1,5cm Obkładasz. Dobra znikam

Gość uhuhuhuhh uhhuuuuu
nikt mi nie odpowie? to nie