Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

no więc pytam czym was drażnię

Polecane posty

Gość El Doopa
Nie.

Gość El Doopa
Niczym.

Gość tbaerveare
ja tam Cię nawet lubię ;) choć przyznam, że jesteś trochę powalona, ale każdy troszkę jest :p

Gość CiekawskaAnia1234567890
A ty jestes babom czy facetem? Bojajuz sie pogubilam, kiedys pisalas jak facet 'bylem'...

Gość uhuhuhuhh uhhuuuuu
zapowiada sie ciekawy temcik hehehe :)

Gość dzenni to facet sie
podszywa pod ciebie i jaki musi byc zdesperowany skoro pod kobiete sie podszywa:D

Gość ech...........................
A ja ci powiem Czym denerwujesz mnie ty i ta no........... Ta dziwka z tego forum... Jak jej jest... 1. Jesteście brzydkie. Sory czas was uświadomić. Ty np masz dupę 40 latki. Mając 40 lat widząc twoją budowę anatomiczną będziesz nosić rozmiar ok 40. 2. Jesteś totalnie tępa. Masz iq ok 80. 3. Nie widzisz swoich błędów. 4. Tworzysz kogoś kim nie jesteś. 5. Jesteś złą matką W takim ogromnym skrucie A i szpanowanie kasą też wkurwia.

Ide nie przypomne sobie imienia.. Ta co ostatnio dała zdjęcie w białych kozaczkach i na każdej focie jak kurwa... Dddddddddyrektorke ooooooooooo

Gość CiekawskaAnia1234567890
Aha, ok, nie wiem, nie wnikam. LADNE MASZ NOGI:)))

Na razie nie odczułem tego aby drażniłaś swoim zachowaniem.Jak cymbały tak myśla to niech sobie pieprza do woli :D

Gość bekssaa
tez słyszałam ze to facet się podszywa ale nie wiem ja tam Cie lubię :)

Kpisz czy serio piszesz ?? Ma po 1 wadę anatomiczną kolan. Prawdopodobnie od trzymania nóg pod tyłkiem. Po 2 gie krzywe Po 3 cie nie widać na foto ale na 80% ma haluxy I chciałbym też zobaczyć zgięcie pod kolanem. Ale na pewno nie są ładne. Średnie maximum. Nawet to za dużo..

no dobramam brzydkie nogi i jeszcze brzydszy ryj i co z tego?? jakie to ma znaczenie tutaj na forum? bo dla mnie żadnea co do inteligencji może jakaś bystra nie jestem ale przynajmniej się nie qrwie jak połowa społeczeństwa

Gość uhuhuhuhh uhhuuuuu
a to takie wazne, ze ma krzywe kolana czy tam zgiecia?? tak tylko pytam

Gość ech....... ale bije od ciebie
zazdroscia :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość fghjbkm,
A ja ci powiem Czym denerwujesz mnie ty i ta no........... Ta dzi**a z tego forum... Jak jej jest... 1. Jesteście brzydkie. Sory czas was uświadomić. Ty np masz d**ę 40 latki. Mając 40 lat widząc twoją budowę anatomiczną będziesz nosić rozmiar ok 40. 2. Jesteś totalnie tępa. Masz iq ok 80. 3. Nie widzisz swoich błędów. 4. Tworzysz kogoś kim nie jesteś. 5. Jesteś złą matką W takim ogromnym skrucie A i szpanowanie kasą też wk**wia. A MNIE WKURWIA JAK KTOS PISZE W SKRUCIE...- SKRÓCIE PISZEMY tepaku...

Gość uhuhuhuhh uhhuuuuu
ja tam sie na nogach nie znam, mam jakie mam, ale fajnie, ze mam...hehehe :) ale te Jennifer chyba nie sa takie naaaajgggooorszzzeee nooo

Ania napisała że ma ładne.. Jennifer ma taką typową wiejską urodę. Proste włosy obcięta jak każda. Dupa dobra do rodzenia.... Taka no typowa po prostu. Po 1 może nikt cie nie uświadomił ale facet przeważnie jak cię widzi od tyłu to patrzy Włosy pupa łydki i zgięcia włosy jeśli dłuższe Jak widzi żylaki to ble... Oczywiście nie w tej kolejności :)

po 1 jestem facetem. Po 2 gie jak zawsze szczerze... Jak byś wiedziała to mój typ to 75b kręcone loki do ramion najlepiej rude lub czarne.

Gość uhuhuhuhh uhhuuuuu
swoja droga, Jennifer wzbudza wiele emocji na tym forum, mniej zyczliwych bardziej zyczliwych...