Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

no więc pytam czym was drażnię

Polecane posty

Gość HMS..SVSS..Petard
Zwisasz mi w okolicach lewego jaja. Ty, twoje poglądy i piramidy forsy. Jesteś mi najnormalniej w świecie obojętna. Twoje tematy przeglądam jedynie z braku laku.......i zazwyczaj na znajdują się one na samym końcu listy tematów nieistotnych.... To tak w skrócie. Jak widzisz- nawet nie chce mi się logować....ani nawet polemizować, bo i tak nie zrozumiesz. Prawdopodobnie wyglądałoby to inaczej, gdybyś założyła jakiś interesujący ( niekoniecznie mądry ) temat...

Gość uhuhuhuhh uhhuuuuu
serio...to kurcze troche glupie, a w tych strinach co fota krazy tez?? hahahaha zabawnie...czasem sie zastanawiam po co takie foty ludzie wstawiaja

Gość uhuhuhuhh uhhuuuuu
no lady chyba masz sobowtora :P

Gość uhuhuhuhh uhhuuuuu
bo umalowana i upiekszona, jak zrobie super makijaz to tez wygladam ekstra...kazda gwiazdka jest poprawiona, co tam sie przejmujesz...

hehe ja sie nie przejmuje ;) poprostu sie nie spodziewalam ;) dziekuje raz jeszcze :) to bardzo mile :)

Nie wiem ile kosztuje marmur, wiem za to ile granit. Zwykle blaty kuchenne z czworki spokojnie wyniosa 5 krotnie wiecej niz meble z ikei kuchenne :D Widac ze dziewczyna sie wyrwala z jakiegos nieciekawgo towarzystwa, i super. tylko troche pokory !!!!! nikomu jeszcze nie zaszkodzilo 🖐️

Gość uhuhuhuhh uhhuuuuu
chyba sie zmotywuje do sprzatania...Wam dziewuszki tez sie tak nic nie chce?

Gość uhuhuhuhh uhhuuuuu
musze sprzatnac gore i dol...i straaaasznie mnie to przeraza...

wiem co czujesz, ja tez mam do sprzatania gore i dol, ale chyba sobie dzis podaruje :P nie chce mi sie :d sprzatne tylko tak zeby bylo a jutro zrobie juz generalny porzadek, pozatym mam zamiar isc dzisiaj jeszcze na ryby ;)

Gość uhuhuhuhh uhhuuuuu
na ryby?????

Gość uhuhuhuhh uhhuuuuu
o to fajne hobby...napewno nie typowo kobiece, ja jutro jeszcze polece do fryzjera, troche zetne wlosy i zafarbuje jak zwykle, pazury dzisiaj mialam zrobione, wiec na swieta bede pikna

Gość uhuhuhuhh uhhuuuuu
nie no ja paneli nie odkurzam, szybko zamiote, umyje podloge, mam psa i tak siersc z niego leci ze szalu dostane kiedys...codziennie zamiatam, a na wieczor znow to samo, i nawet strzyzenie nie pomaga na te jego klaki

ja chodze tam ze wzgledu na koty :D jest ich tam mnostwo, rasowe rowniez, ostatnio wyczailam niebieskiego ruska, jednego persa i ze 3 czy 4 syjamy :) one zawsze przychodza siedza i milacza, wiec sie im rybki podrzuca :)

Gość uhuhuhuhh uhhuuuuu
persy sa sliczne...chcialam kiedys takiego kocura, ale jak zobaczylam swojego wesciaka jak sie urodzil, to myslalam, ze pekne...wyczekane szczenie, a teraz istny diabel