Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemczemu

Sprawdzam mu facebooka

Polecane posty

Gość niewiemczemu

Znam hasło mojego chłopaka do facebooka. Niestety nie potrafię opanować odruchu czytania co tam pisze, a czego mi nie mówi. A wcale nie chce czytać tego, bo często mnie to rani i boli. Myślę o tym, żeby powiedzieć mu, że to robię i żeby zmienił hasło. Ale on chyba się obrazi, poza tym myślę czy warto bo może ja bym chciała wiedzieć co tam jest, bo się boje że mnie zrobi w h..a Ale strasznie źle się z tym czuję. Może lepiej byłoby nie wiedzieć.... Co myślicie?

Gość uhuhuhuhh uhhuuuuu
a co on tam wypisuje na fejsie???

Gość przeniesiony
porozmawiaj z nim o tym, ze często jego wypowiedzi Cie rania...

Gość nie płacę na komitety
powinnaś zacząć sprawdzać mu też odbyt... zdecydowanie :classic_cool:

Gość niewiemczemu
pisze z koleżankami np cały czas, wczoraj pisał, że nie chce brać slubu i, że nie chce jeszcze zakładać rodziny, że im dłużej ze mną jest tym bardziej ma wątpliwości, a rozmawialiśmy o tym, żeby ślub za rok wiąć Nie mogę mu powiedzieć, że mnie ranią, bo on nie wie, że ja je czytam, a jak sie dowie to się oburzy...

Gość uhuhuhuhh uhhuuuuu
alez jestes glupia, jakby moj facet po cichaczu gadal pannom, ze nie chce brac ze mna slubu to bym go kopnela w dupe...i nawet sie nie przejmowala, a Ty sie martwisz, ze sie oburzy, wez dziewczynoooo, albo to prawda albo naprawde slaba prowokacja albo na swiecie sa jeszcze takie tepe dzidy

Gość niewiemczemu
Nie jestem tępa, to jest takie wyrwane z kontekstu, bo ogólnie przekaz był trochę inny. I właśnie nie wiem czy on mówił jej prawdę, bo mówił jej też o rzeczach, które prawdą na pewno nie są. Nie wiem już co jest fikcja a co rzeczywistością. On ma jakieś rozdwojenie jaźni czy co...

Nie jestem ekspertem,wiem,że Twoja sytuacja jest trudna.Ja powiedziałbym mu,że wiem o jego wątpliwościach i albo,albo.To męcząca sytuacja.

On Cię rani, bo nie jest pewien czy jesteś Tą Jedyną, a Ty go ranisz, bo nie masz do niego zaufania i czytasz jego korespondencję. Zastanów się nad tym. Szczerość w związku to podstawa.

Gość niewiemczemu
Wiem, ta nie pewność mnie zabija, nie mogę sobie sama ze sobą poradzić. Naprawdę jest mi ciężko powiedziałam mu dziś, że już nie mogę bo tak się martwię czy on mnie kocha i czy chce ze mną być. Powiedział mi, że zależy mu na mnie nie mam sie o co martwić bo on mnie kocha i nie ma wobec mnie żadnych wątpliwości, że jakby chciał mnie zostawić to by to zrobił, bo po co miałby ze mną być. No właśnie po co? Ale ja sie boje że on mi mówi to co ja chce usłyszeć

Gość sialalalalala:)
chce Cie miec do dup.czenia. jak pozna lepsza to zostawi Cie dla niej . a skoro tak pisze do lasek to sie ciebie wstydzi, a na dodatek upokarza cie w ich oczach . ps. tez sprawdzam swojemu fejsa... jest czysty jak łza ;) pisze tylko ze mna praktycznie ( obcokrajowiec) tez nie wie ze wyczailam jego haslo..

Gość niewiemczemu
No ja mam wątpliwości względem tego czy mnie zostawi dla innej Znam całą jego rodzine, spedzamy razem święta, jesteśmy parą od 5 lat

Gość pmajster
Kobieta bluszcz, odsłaniasz miękkie podbrzusze, pokazujesz jak bardzo ci na nim zależy i meżczyzna sie dusi od twojego uścisku Nawet jeśli nie zwieje, to szalał za tobą nie będzie, bo po co? jak mu sama w objęcia sie wciskasz. Skutek odwrotny- odruch wymiotny.

Gość niewiemczemu
Właśnie nie potrafię zdecydować czy lepiej być głupim i nic nie wiedzieć czy lepiej kontrolować i nie dać się zrobić w h..a. Ale męczy mnie to ciągłe sprawdzanie...

problem jest w tym, że Ty czujesz sie niepewna w tym układzie, nie znasz dnia ani godziny, kiedy jak przewidujesz on Cie zostawi, wiec chcesz mieć na ten temat wiedzę zanim to nastąpi i go szpiegujesz. a jest to obrzydliwe i nie ma nic wspólnego z bliskością między ludźmi i miłością, zatem dobrze o Tobie to świadczy, że Cie to męczy. więc bedziesz tak rozdarta, dopóki nie zmienisz swej pozycji w związku, z przestraszonej gąski na wylocie w pewną siebie partnerkę czego życzę, pozdro!

Gość Descentrada
Ja też to robię, sprawdzam mu też pocztę ale on z nikim nie pisze, ani nie robi kompletnie nic co mogłoby wzbudzić moje podejrzenia. Przyznam, że jestem trochę zawiedziona gdy kolejny raz nic nie znajduję.

Gość niewiemczemu
Powinnas sie cieszyć:)