Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podpisikipodpisiki

chętni niech się podpiszą...

Polecane posty

Gość podpisikipodpisiki
i żeby jasne było nie bronię jej ale ona potrzebuje jakiegos wsparcia by powoedziec co sie stalo tak jak jakas laska wczoraj apel tu [pisała

Gość podpisikipodpisiki
dlatego piszę żeby chętni się podpisali, również Ci którzy sądzą że ona całą winę bierze na siebie

Gość podpisikipodpisiki
to może tak- jak waszym zdaniem taka petycja wspierająca ją w powiedzeniu prawdy miała by wyglądać?

Gość ja mam ją
Głęboko w dupie. Nie obchodzą mnie powody dla których zrobiła co zrobiła. Czy winna czy nie to kurwa się nie można tłumaczyć całe życie szokiem. Świnia nadal żyje w kłamstwie i dlatego na karę zasługuje nawet jeśli nie zabiła to za ukrywanie prawdy, współudział albo choć za zbeszczeszczenie zwłok swojego dziecka i utrudnianie śledztwa a także powinna oddać pieniądze za akcje poszukiwania. Ktoś inny mógł potrzebować pomocy. A limity paliwa wyczerpane i będą chodzić na nogach teraz jak inne dziecko zginie :-P jakby ktoś zrobił inny taką akcję to by musiał płacić a ta co kurwa święta czy co?

Gość podpisikipodpisiki
podnoszę pytanie

Gość podpisikipodpisiki
a nie chcesz tej prawdy poznac/? bo wiekszosc ludzi jednak chce

Gość chyba was
A co mi da ta twoja prawda idiotko? Dziecko i tak nie zyje. Jeszcze sie jej prosic o prawdę jaśnie wielmożnej? Jesteś chora czy nienormalna? To jej zasrany obowiązek by choc troche swoją winę zmyc a nie petycje pisac do świni. Szmata pamięć swojego dziecka ma w d a ty bedziesz prosic? Wal sie. Wolę zaczekac az ja przemagluja. Wtedy sama powie bo jakby miala to by dawno powiedziala jak bylo. Twoja petycją sobie d obetrze.

Gość podpisikipodpisiki
zmieniona treść na to co wczora jakas laska napisała