Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zwiazdy

ale dzisiaj odwalilam

Polecane posty

jechalam do rodzicow...mam daleko i najpierw jade 150 km pociagiem a potem 150 autobusem,,,,bilet na pociag mialam, polecialam szybko rano, wysiadam sobie juz na miejscu, do autobus 2 godziny to chcialam isc na kawe patrze a ja portfela z domu nie wzielam. 150 km do domu, do rodzicow drugie 150 a ja nie mam na bilet i siedze w obcym miescie jak glupia. w dodatku tel mi sie rozladowal i nie maialam jak dzownic po pomoc. no jak mozna nie wziac portfela?!!!

Gość no i skad
wzielas na bilet?

Gość dzis ja wygram
i jak w koncu dotarlas do rodzicow?

Gość hjvfhjhvgjvghj
Nadstawiła dupska za kasę

dotarlam...rozpakowałam walize na srodku dworca i suzkałam po torebkach i kozmetyczkach klepaków....nazbierałam cale 15,50 :D dobrze, ze legitymacje mialam chociaz w notesie...nie wiem co bym zrobila jakbym nie uzbierala

Gość hjvfhjhvgjvghj
już się uwalam

Boże ale szczęście miałaś, ale wróciłaś do domu czy do miasta docelowego? Ja zrobiłam podobnie, jechałam do Łeby z mężem pociągiem. Przesiadka w Lęborku, wszystko ładnie pięknie, podjeżdża pociąg siadam miło. Wolny przedział, po 2 godzinach wchodzi konduktor i mówi ze to pociąg do Poznania i za 15 min wysiadka :O. Musieliśmy za bilet do Poznania zapłacić plus jeszcze jeden do Łeby :O. To samo jak wracamy, wsiadamy, pięknie wolny przedział a tu 1 klasa się okazała a my bilet na drugą mamy :O :D:D Wyglądaliśmy jak oszuści co chcą wrobić wszystkich :D:D :O

poczułam adrenaline. rozumiem zapomniec ladowarki do telefonu, to u mnie standar...ale zawsze wycgodzac uupewnialam sie czy mam klucze i portfel....smiesznie to ja wygladalam jak sie zorientowalam, musialam miec mega przerazona mine

Gość CiekawskaAnia1234567890
i na co ci to 15,50 starczylo? ;p

Gość hjvfhjhvgjvghj
To nigdy nie masz zaskórniaków zbunkrowanych ?

pojechalam do rodziców :) co do mylenia pociagów to ja zawsze tak sie tego boje, że pytam przynajmniej 3 osob czy to na pewno ten. szczescie niesamowiete, nawet 2 zł na wode mi zostalo :D ale słuchajcie najlepszego...przyzłam i opowiadam mamie co mi sie przytrafiło a ona na to: to ciekawe za co teraz do domu wrócisz :P :D no patola

hahahaha to ci mama dowalila :P

starczyło, bo ja jeszcze studentka to mam tanio...to przez to, że zbierałam się na ostatnią chwilę. mam nauczkę. potem bym mieszkała na tym dworcu i by o mnie gazety pisały :P

Chyba jest wiecej takich jak Ty, bo zawsze jak jestem na dworcu to mnie kilku zaczepia ze im do biletu zabraklo

Wiesz, mieszkac moze i nie :D Obciagnelabys jakiemus bezdomnemu i dal by Ci na bilet :D

Nie robie, tylko zartuje sobie przeciez :P

Gość o trample obronca
od siedmu bolesci :D

Gość rozalindaer
trzeba bylo lapac okazje

no ja wlasnie chcialam kogos poprosic zeby po mnie przyjechal, ale tel rozladowany:d