Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to w POlsce jest...

Stalker nękający Kasię Tusk zatrzymany!

Polecane posty

Kilka dni temu media informowały, że córka premiera Kasia Tusk, jest nękana przez stalkera. Złożyła ona w tej sprawie zawiadomienie do sopockiej policji pod koniec marca. Wczoraj stalker nękający córkę premiera miał zostać zatrzymany przez policję - informuje strona internetowa tygodnika "Wprost". Jednak w rozmowie z Onetem Karina Kamińska z komendy policji w Sopocie nie potwierdziła tej informacji. Tygodnik nieoficjalnie dowiedział się, że do zatrzymania doszło wczoraj wieczorem. "Wprost", także nieoficjalnie, informuje, że zatrzymanym jest syn "bardzo znanej osoby z show biznesu". Sopocka policja w rozmowie z Onetem nie potwierdza tych informacji. - Na razie nikogo nie zatrzymano, a poszukiwania trwają nadal - powiedziała rzeczniczka sopockiej policji st. sierż. Karina Kamińska. Córka premiera Katarzyna Tusk złożyła do sopockiej policji zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa stalkingu 28 marca. Ciekawe jakby tak szary obywatel złożył takie zawiadomienie to czy by tak szybko takiego delikwenta znaleźli.. :D

to ja Ci odpowiem. nie są w stanie odnalezc. sprawe wycofałam po 5 miesiącach-bo żadnych efektów nie było.mimo,że wiedziałam kim jest owy ony ktoś.

no własnie interesantko, trzeba bylo wysłac tatę do polityki ;)

Gość tesh Kasia
Z wypłaty 1200 zł, po opłaceniu czynszu, rachunków, wydatków na dziecko i odjęciu na wyżywienie zostało mi -200 zł. Wybieram się teraz na bloga Kasi bo nie wiem w jaki modny zestaw ubrać się "na miasto" :)

Gość tka prawda ona
Podobno się zakochał ;)

Gość laaaackaaa
To maciek Dowbor syn Kasi Dowbor