Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

monz I tesciowa we swienta

Polecane posty

A bym sie nie zdziwila. Jak twoja ma dwie pary dresuw z lidla, trampki, koszule z czaszko I korolowe skarpety I 10 letnie pantofle to ta sama.

Nie nie brałem nigdy w czymś takim udziału, ale czemu nie? Na przykład wynająć na weekend domek w górach, zorganizować ognisko, jakiś alkohol, jakieś pyszności, a towarzystwo tak doborowe zadba wzajemnie o atmosferę. Potem można w ramch relaksu, z rana urządzić fajną trasę i pochodzić po górach... kapitalna sprawa.

Cafe atlantiko wszystko fajnie, tylko te gury.... Tak nie lobie ich. Ja to uwielbiam wode, morze, jezioro, plarza, slonce I delfin papowany a na nim ja.

No co marcysia, zajol piersze mniejsce to sie ma czyym chwalic. A ja bylam prowadzoncym. Jak bendziesz chciala to w nastempnym programje bendziesz mogla wzionc udzial, o ile szokasz partnera.

Gość fgdfhgdfhgd
Kurwo przypierdolić ci?

Oj marcysiu mosialam pzegapic, ups... Cafe to wychodzi na to, ze ja jestem moienczakiem bo uwielbiam te klimaty. A co do mozyki, to jestem spiewakiem, nie bylo imprezy, zebym nie spiewala I nie robila szol, a do tego pzebieram sie za dochy I strasze lodzi noco. Wiecie jak fajnie?

Do horwacji bym, chciala ale mij pies mnie ma dowodu.

A to we horwacji nie ma oceanu I plarzy? Inaczej sobie jo wyobrarzalam.

To jaki problem???A odp,na pyt.odnosnie zwierzat koooocham je nad życie-i wogóle muszę się pochwalić ,że bede ciotką małych kociaczków:-):-D

Akwarjom to nie zwieze, a zecz, wienc jest rurznica. Z rybko sie nie pobawisz, nie pujdziesz na spacer, nie pzytolisz. Rybki so do niczego. Psy, koty, konie, malpki owszem.

Najwazniejsze żeby sprawiały radość :) a tak właśnie u mnie jest. Po za tym to pewny rodzaj sztuki, na przykład akwaria Takashi Amano, to są mini ogrody japońskie. Cudo... A miałem kotkę którą niestety musiałem uśpić dwa tygodnie temu:(

Na pewno zasnęła przy kompie i znowu obśliniona klawiatura fee,,dobranoc moja droga oby Ci sie teściowa nie przyśniła:-)🖐️ caluski,cukiereczki no i ciasteczka:-)

I patrzcie ludzie jaka menda cosik popisuje ,temat zaklada ludzie jej piszo ,ze taka wspaniała ochi ach a ona nawet dobranoc nie powie,wstyd FEEL wstyt:-D

że też mnie czoraj nie było. słuchajcie, cos o norzu przeczytałam, a ja se nad morzem norlamnie mieszkam, 10 minut mm do plaży

Pisalam wczoraj dobranoc, ale mie sie monitor pzywiesil I dalam se spokuj. To dzis muwie za wczoraj- dobra noc. zgwiazdo to pzygotuj luszko dla mie, bo pzyjade do Ciebie we wakacje na tydzien.