Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brakzdolnoscikredytowej

Nie denerwuj mnie mezczyzno!

Polecane posty

facet mnie wkurzyl mam ochote go zadrapac na smierc, wysmial mnie przy kolegach bo nie wiedzialam jak sie nazywa jakis pilkarz (kaka czy cos) , i mieli ze mnie ubaw. jeszcze zaczal mi docinac czy wiem ile jest bramek, co to boisko(?!) i sie wkurzylam i wyszlam! jak on smie!

nie bede sie interesowac jakimis pajacami co biegaja po trawie zeby sie przypodobac facetom, ale badz co badz nie pownien mnie tak obrazac przy wszystkich, to tak jak ja bym go odpytywala z tabliczki mnozenia (ostatnio w sklepie potrzebowal kilku minut zeby obliczyc ile dac pani przy kasie!)

nie bede sie interesowac jakimis pajacami co biegaja po trawie zeby sie przypodobac facetom no więc nie płacz , ze dostajesz potem za swoje, jak nie masz dla nich szacunku i zapewne to okazujesz

okazuje, przynosze im piwo na kazdy mecz i robie kanapki, jak trzeba to pocaluje na dobranoc po dobrym meczu, czyli robie wszystko to co kobieta powinna aby okazac mezczyznie szacunek. a on mi takie cos!

a to zwracam honor - większość kobiet wyśmiewa tego typu manię facetów za kanapki i całusy - szacun

dziekuje za zrozumienie :*

Gość zessz
Skoro y nie orientujesz sie w pilce noznej, a on to wysmiewa, to xapytaj go o cos czego na pewno nie bedzie wiedzial - np: jaka grubosc rajstop teraz nosza kobiety?

ale za to lubie jak mnie bierze na "piłkarza"

Pokazał ci gdzie twoje miejsce, ukazał swoja wyższość, zaimponował kolegom, dzięki temu używane wśród facetów potoczne określenie "moja dupa" tak dobrze się ma.

Ty nie okazujesz mu szacunku, Ty mu usługujesz. Jak mu usługujesz, to on traktuje Cię jak służącą. No a służącej się nie szanuje ...