Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hose Armando ;* <3

Pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość Hose Armando ;* <3

Cześć witam wszystkie kobiety(nie bede pisał piękne bo to oczywiste, że wszystkie sa) mam do was pytanie, sięgnijcie do swojej wyobraźni i napiszcie mi jakie wrażenie zrobiłby na was nawet poniżej przeciętności facet , w momencie podrywu na ulicy. Może prościej jaka sytuacja sprawilaby ze byłby w waszych oczach ciekawy i ta magiczna lapka ktora sprawia ze otwieraja sie drzwi facetowi do rozmyslania nad byciem potencjalnym przyszlym chlopakiem. Wszystko da się upozorowac oczywiscie. Stąd to moje pytanie do was. Np zderzacie się ze soba ty zajeta codziennymi myslami , wytraca Ci cos z rak i potem zgina się i z usmiechem na twarzy podaje i mowi "Proszę" . Dajcie z siebie wszystko, to co czujecie tam w srodku , dziekuje :)

jak ide to zwykle mam słuchawki w uszach :D Ale jakbym go potrąciła czy cos tak jak piszesz, to wzięłabym rzecz i poszła dalej :) Taki patent na podryw czy zakochanie to skutkuje chyba tylko w filmach :D

Gość Hose Armando ;* <3
To był akurat kiepski przykład, chodzi o to żebyś napisała co trzeba by było zrobić zeby Ci te sluchawki sciągnąć i zaciekawić Cię :)

Gość blackdevillex77
zapewne ta druga osoba musiala by cos powiedziec zagadac typu widze ze pani jest rozkojarzona itp;)

zwroci na ciebie uwage, gdy bedziesz pachnial dobrymi perfumami, to dziala na zmysly

Tez zawsze mam sluchawki na uszach jak chodze po miescie i jestem w innym swiecie hehe.a mozesz zrobic np tak jak ci sie spodoba jakas kobieta to spytaj sie jej np o godzine czy cos w tym stylu.a potem powiedz cos milego i np zapros na kawe=D