Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vfkbk

Jeden chlopak mi powiedzial ze wygladam na grzeczną dziewczynę,a drugi że na

Polecane posty

Gość vfkbk

skromną .. Mloda jestem ale troche dziwnie sie z tym poczulam.Bo wiadomo albo i nie ze w chlopaka ustach raczej to pozytywem nie jest...prawda??

Gość vfkbk
szczegolnie.. ze obaj juz w moich ustach konczyli ..

Gość vfkbk
no i co podszywie nawet odpowiedziec nie potrafisz??

Gość vfkbk
i podszywie, jak sie dowiedziales o tym, ze konczyli? znasz mnie? :o

Gość kxdufhli
Ja też wyglądam nma grzeczną i skromną dziewczynkę... Mam 22 lata, nie dość że wyglądam na 17, to jeszcze jak uczennica szkolki niedzielnej i oazy :O A wcale grzeczna nie jestem :)

Gość vfkbk
ale ja nie wiem to jest widoczne po stylu ubierania sie czy po wygladzie ktorego niestety zmienic sie nie da?

Gość vfkbk
ja bym chciala mlodziej wygladac:) mam niespelna 18 a chyba wygladam starzej,widze juz zmarszczki...

Gość kxdufhli
U mnie to widać po twarzy - mam taką niewinną, grzeczną twarz :) Takie mam rysy twarzy i ich nie zmienię, więc już się pogodziłam z moim wyglądem. A ubieram się normalnie, nie lubię wyzywajacych ciuchów, ale tez nie ubieram się jak szara mysz.

Gość vfkbk
.. i te moje obwisle, dlugie, oblesne wargi sromowe ..

Gość Ciasteczko22
może ubierasz się zbyt monotonnie, szaro tak że nie podkreśla to twojej figury? włosy pewnie związujesz lub upinasz i się nie malujesz mam racje? jeśli tak to nic dziwnego że tak cię postrzegają, może też byc tak że jesteś nieśmiała co dodatkowo wpływa na taką opinię

Gość vfkbk
no to juz chyba wiem :) wlosow nie ukladam bo mam loki i tylko rozpuszczam, ubieram sie raczej monotonnie - tak mi powiedzialy 2 osoby z kafe gdy zaprezentowalam stroje:P niesmialosc tez no i maluje sie slabo,tyle co podkladu troche ale to niewidoczny prawie jest i rzesy lekko

Gość vfkbk
masakra, to mam nakladac tapete i ubierac jakies ciuchy do ktorych i tak gustu nie mam ? :/

Gość Danabanana
no to zacznij się malowac, podkreśl oczy kredką, tuszem i cieniem ale też bez przesady, wtedy sprawi to wrażenie wyraźniejszego wyglądu, spojrzenia, spojrzenie nabierze wyrazu i kobiecości, dodatkową podkreśl usta ładnym jasnym kolorkiem, i ubierz się bardziej kobieco, podkreśl talię, wypnij pierś i pupę i pokaż się wtedy kolegom, uwierz mi ich reakcja będzie bezcenna:)

Gość vfkbk
tylko pytanie,zeby sie nie osmieszyc.. mam male oczy to czy czarna kredka ich nie pomniejszy?? ostatnio dla proby na gornej powiece pomalowalam eye linerem i od razu kolezanka zwrocila uwage, ze mi nie pasuje.

Gość Danabanana
dziewczyno jak nie umiesz dopasowac do siebie ciuchów to zabierz jakąś koleżankę na zakupy niech ci doradzi ewentualnie lub poproś ekspedientkę, popatrz na ulicy jak się ubierają kobiety. a tapety nie musisz nie wiem ile nakładac, wystarczy żeby podkreślała twoje rysy

Gość Danabanana
to nie nakładaj elineya na górnej powiece, wystarczy że nałożysz maskarę ale mocniej żeby ci wydłużyła rzęsy i podkręcała i zrób kreski na dole oka

Pewność siebie robi swoje. Ja szczególnie stylu ubierania nie zmieniłam, makijażu mocniejszego też nie robię, tatuażu generalnie nie widać a powiedziano mi, że wyglądam zadziornie;) Urodę mam delikatną i niewinną raczej:P Zresztą, czy ja wiem czy grzeczna i skromna to takie negatywy? W dzisiejszych czasach gdy wiele ubiorem przypomina prostytutki raczej...