Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylkoonsam

Dziwne sytuacje

Polecane posty

Gość tylkoonsam

Hejka mam taki problem od kilku dni nie uklada mi sie z dziewczyna, gdy ja pytam czy cos jest nie tak, to mowi, ze wszystko gra, a ja sie czuje jakby przestalo jej zalezec i jajby,ze tak powiem nie starala sie, dziewczyny chyba wiedza o co mi chodzi, mam sie o ci o martwic? Czy olac to i tez przestac sie starac?

Gość meliama
To co widzisz to objaw. A nalezy dojsc przyczyn takiego zachowania. MOze akurat to Twoja wina? Moze czyms ja uraziles, zawiodles, byles nielojalny, nieuczciwy?

Gość On76
W takiej sytuacji nie można pytać tak na odwal się czy coś się stało tylko poważnie porozmawiać. Dać się kobiecie wygadać, niech wyrzuci z siebie to, co ją boli.

Dziewczynę coś gryzie. Czasem jest tak, że facet nawet nieświadomie czymś ją urazi, a potem spotyka się z niechęcią kobiety i jednocześnie zapewnieniami, że wszystko jest cacy. Radzę Ci usiąść obok niej, powiedzieć, że ostatnio zauważyłeś zmianę w jej zachowaniu i spytać w jaki sposób mógłbyś jej pomóc, bo się martwisz. Istnieje szansa, że otworzy się przed Tobą i powie co jej w duszy gra. Bądź czuły i delikatny, daj jej odczuć, że jesteś dla niej oparciem i może czuć się przy Tobie bezpieczna. Jeśli to nie będzie TEN moment i ona ponownie się nie uzewnętrzni przed Tobą, nie wkurzaj się tylko powiedz jej, że jeśli zechce, to zawsze może się do Ciebie zwrócić z każdym problemem. Powodzenia :)