Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laguna Beach

zostałam potraktowana jak szmata

Polecane posty

Gość twoj facet
ty szmato

Gość pocieszaj się że wszyscy
kobiety lumpów, zboków i pijaków zawsze sięb tak pocieszają "bije mnie, poniewiera, szmaci, zdradza ale wszystkie chłopy takie są, to prymitywy a poza tym jakby nie pił to by nie bił i poza ta wadą to on jest fajny dlatego od niego nie odejdę" :)

mój facet chciał zebym mu zrobiła loda, to sie zgodziłam, a na drugi dzień mnie zlał totalnie nawet sie nie odezwał...

Gość cvdefrvb
mnie zlal z innego powodu no ale mowi sie trudno zyje sie dalej. teraz pelno tkaich cip i frajesrtwa ze sobie laguna nawet wyobrazic nie możesz

Gość tez juz o tym myslalam
najlepiej nie rob co on chce! niech on robi co ty chcesz!

Gość JKJKS
no ale o co ci chodzi, chciał loda, zrobiłaś mu, a na drugi dzień mógł go przez to boleć brzuch bo dodałaś do lodów nieświeżą smietane albo inne przetrminowane składniki, w ogole lody sie szybko psują dlatego lepiej kupować w sklepie..........niejedna kobieta została pobita przez samca bo zupa była za słona, oni tacy są

Gość tez juz o tym myslalam
potraktuj go z gory, niech wie gdzie jego miejsce! badz mila ale ostrozna! zeby sobie za duzo nie pozawalal.

Gość a dlugo byliscie razem
jw

Gość vgxcgcxvxcvcvxc
laska jestes chora - koles moze ma inne zajecia a ty sobie jak idiotka wkrecasz ze to napewno przez to ze mu loda zrobilas.... zrobilas i dobrze , tak trzymaj , napewno nie zerwie z toba

Gość a dlugo byliscie razem
ta.zrobilas i dobrze...niech kazdemu robi;) rok razem..bosze dla mniet o dziwkarstwo

Gość juz wiem o co kaman
facet uznał że masz w tym za dużą wprawę i niejednego loda już robiłaś, to uraziło jego dumę, co innego jak on chodził do agencji ale to się u nich nie liczy