Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarnula268

duchy itp

Polecane posty

kiedys śniło mi sie iż szłam z rodzicami i siostrą w stronę osiedla gdzie mieszka moja ciotka.wszyscy ubrani byliśmy na czarno a ja w czarnym wzku wiózłam małe dziecko w spacerowce.ubrane na czarno i bez zycia.po paru dniach zadwoniła ciotka i pow że zmarła jej mama

Gość gut ajdija lejdi
dziewczyny bądźcie tu wieczorem to popiszemy więcej, bo teraz nie mam czasu.

Gość a ja mysle,ze tu
czarnula chociaz kropki zaczelas stawiac. jak mozna tak psiac? ani kropki, ani przecinka!? dobra nie wazne. ja bylam u rodziny we francji. oni meiszkaja w zamku. jakims starym. bla bla bla. jest piekny, wielki, w srodku same antyki, pokoje do wynajecia, w niektorych skrzydlach lduzie wynajmuja mieszkanka. no nie istotne. to bylo 10 lat temu jak bylam pierwszy raz. pamietam jak zostalam sama w zamku! nigdy tego nie zapomne:) 18lat mialam. nagle na gorze w pokoju wlaczylo mi sie radio-mysle okej, zdarza sie:) poszlam z dusza na ramieniu i wylaczylam. od tego w sumie sie zaczelo. byl upal, spalam przy otwartym na osciez oknie-slyszalam kazdej nocy grajka, ktos gral na skrzypcach. w okolo byly autostrady, fosa i jakies 2-3km miasteczko. nic sie nie dzialo w miasteczku, noca po prostu spalo. nie spalam do rana-i tak kazdej nocy,do tego mialam wlaczona lampke. pozniej w wiezy mialam swoja kasete,ktora zostala przegrana przez bliska osobe,jak wyjezdzalam, zebym miala co sluchac. byla ciagle w wiezy. pozniej robili cos na dachu, to byla odlaczona od pradu. ktorego dnia,podlaczam, a tam na calej kasecie 2 zdania piosenki, ciagle te same. az mi ciarki przeszly. kiedys sisotra tam byla. tez nie bylo nikogo w zamku, oprocz mojej rodziny. siedza sobie na tarasie i nagle widza jak w jednym pokoju zapala sie swiatlo.

kto da radę to bd wieczorem.ja bede.a kto nie to później do czyta.zamek stary to i straszy w nim.cieszę sie ze znalazło sie kilka osób które dołączyły do tematu

ja mialam taki jakby kontakt z pradziadkiem przez sen.po smierci wiele razy mi sie śnił.np że bylam na cmętarzu.widze ze mj pradziadek leży na brzuchu skosem ze tak powiem na grobie twarzą w ziemi nagle podnosi ledwo głowę i ledwo ją odwraca widze jego oko przez które przemawia ból strach złość wystraszyłąn sie i obudziłam.wybrałam sie na cmętarz i wiedzę ze krzyż leży tak jak leżał pradziadek.w ten sposób prosił abym przyszla podnieść krzyż

Gość rtyrty
a ja mysle,ze tu- ciekawa jestem co to byly za zdania?

Gość Toxic Toy
podnosze topik bo zaraz przełączam net do lapka a tam nie historii nie ma. Zaraz się wypowiem, jest tu kto?

Gość Toxic Toy
jest tu kto? bo sama do siebie pisać nie będę :D

Gość trampek i korek--
ja jestem :) pisz bo lubie czytac takie historyjki :) byle byly prawdziwe :)

Gość Toxic Toy
o fajnie, że ktoś jest :) to tak, ja ducha spotkałam raz, ale spierdoliłam od razu, a potem udało mi si e ducha sfotografować, ale natychmiast wyjebałam to foto bo tak się bałam. Boję się mimo, to lubię o tym czytać. Teraz podpięłam laptopa pod net bo moge siedzieć wśród domowników a przy kompie musiałabym sama byc w pokoju i mogłabym oszalec ze strachu

Gość oleeeeeeee
ja już pisałam na forum o moim przypadku a było to mniej więcej tak moge opowiedzieć wam sytuację mojej mamy. Mialam dziadka który był nie wierzący, mówił że do Kościoła nie będzie chodził, do spowiedzi też. Po śmierci w grudniu, dokładnie o godz 21 (codziennie) chodził po strychu na kulach( bo miał coś z nogami). moja matka strasznie się bała, ubrała moją siostrę i przez okno pobiegła do swoich rodziców, pierwszej nocy przyszła babcia z nią spać i słyszały te kroki na górze ale cicho już był, a babcia powiedziała "nie pójdzie w swoje miekjsce tylko tu chodzi" tak hukneło ze aż regał drżał. Bóg ją zsyła by odkupiła swoje grzechy na ziemi (zaznaczę że dziadek przychodził przez miesiąc zawsze o tej samej porze i chodził do godz 2)

Gość oleeeeeeee
Może nie ja ale niektórzy moi znajomi tudzież sąsiedzi mieli naprawdę katorgę z duchami zmarłych bliskich mogę trochę poopowiadać jeśli ktoś chce i się nie boi

Gość Toxic Toy
ja spotkałam ducha jak wracałam z randki z takim zajebistym motocyklistą. Sama przez las lazłam i nagle słysze rzenie konia w skrzypienie wozu w samiuteńkim środku lasu, a wokół nie ma nic! ja szłam, a ten odgłos za mn a, w końcu zaczęłam biec i uciekłam, straszne to było. Opowiadajcie kobiety też

Gość Toxic Toy
raz też bawiłam się dyktafonem no i potem odsłuchiwałam nagranie z piwnicy, a tam męski głos: "Zostaw mnie". Ciary mnie przeszły bo prócz mnie nie było tam nikogo.

Gość trampek i korek--
toxic toy- a jak go sfotografowalas? Jak wyglądal?jakis biały punk ,czarna zjawa? I gdzie zdjecie robilas? W jakims mrocznym miejscu? Pytam z ciekawosci :)

Gość oleeeeeeee
mianowicie mam koleżankę która miała pradziadków. Pradziadkowie żyli ze sobą w niezbyt zażyłych relacjach. Mąż jej, często ją bił, zdradzał no był jednym słowem złym mężem. Kiedy umarła ta Pani (jego żona) dała mu popalić za te piekło jakie jej zgotował na ziemi. Z tego co mi matka moja opowiadała facetka przychodziła i w nocy ściągała z niego kołdrę , w następnym pomieszczeniu jakby ktoś tłukł szklanki. Po prostu nie dało się tam wytrzymać. dzieci ich spali u mojej mamy rodziców, bały się po prostu. Nie wiem dokładnie jak długo przychodziła ale to było coś okropnego

Gość frank oslo
A moja koleżanka kiedyś opowiadała, że szła w nocy przez las i nagle coś ją zaczęło uderzać lekko w plecy. Ona cała w panice, wiatr wiał strasznie, a ona co chwilę czuła jak coś ją klepie. Zaczęła biec i to jeszcze mocniej i czesciej klepało. Beczała już strasznie itd, gdy nagle chciała odegnać to ręką i się okazało, że to kaptur się jej odpiął z jednej strony i ją klepał :D

Tez mi sie udalo zrobic kiedys zdjecie zjawie, nikomu bym za cholere sie do tego nie przyznala, znajomi popukaliby sie w czolo. Wystraszylam sie tak ze wywalilam je w cholere, a szkoda...

Gość Toxic Toy
robiłam zdjęcie na starych ruinach zamkowych, bo dawniej miałam fazę na metal i gothic style. No i na zdjęciu obok mnie taki jakby kłab dymu z widoczną głową i twarzą. Nigdy nie zapomnę jak się wystraszyłam tego zdjęcia. Robiłam samowyzwalaczem

Gość też widziałem ducha
to był jakiś dziadek, chyba poprzedni wlasciciel tego starego domu, stał w kuchni i palił fajkę :o a później nalał sobie kielicha, postał tak z 20 minut, ubrany byl w marynarkę i czarne buty, przed wyjściem je wypastował i zniknął rozpłynął sie w powietrzu :o

oleeee opowiadaj moje historię są prawdziwe i inne liczę ze tez bo dla jaj tematu tego nie założyłam

Gość trampek i korek--
toxic toy- juz to opowiadalas kiedys na forum? (to z tym rżeniem konia) bo kiedys na tym forum co podobnego czytalem w jakims temacie o duchach

Gość Toxic Toy
miss sunshine i jak Twój duch wygladał?

Gość Toxic Toy
możliwe, że opowiadałam bo czesto opisuję te historię, na różnych forach

Gość Toxic Toy
jak myslicie? jak jest po tamtej stronie? czemu one do niektórych przychodzą, a innym się nigdy nie pokażą choćby ktoś chciał?

a wiecie ze ja tez zrobilam kiedys zdjecie i tam sie twarz pokazala? wklejalam to tutaj kiedys, nie wiem czy jeszcze je mam :P

Gość Toxic Toy
Lady Love poszperaj chętnie oblookam :D ja tej foty nie mam bo zaraz skasowałam, a szkoda