Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czarnula268

duchy itp

Polecane posty

Zamek bym zniosla, ja robilam sobie slit focie w swoim pokoju (dawno, jakiejkilka lat temu:-), na jednym ze zdjec zobaczylam niewyrazna twarz obok mojej, cholera bylam potem posrana kilka dobrych miesiecy....

Gość zimneciacho000
Ja też mam swoją historię tylko nie mam bladego pojęcia czy to aby na pewno był duch......

Gość Toxic Toy
matko, ja bym się chyba pochlastała gdyby w moim pokoju tak sie stało.... czasami orbsy fotografuje w moim domu, ale to tylko orbsy.

Gość oleeeeeeee
pewni rodzice mieszkali w domku koło lasu oddalonym od najbliższego domu o 7 km ,mieli córkę Olę miała ona 10 lat była bardzo dzielną i niesamowicie odważną dziewczynką. Pewnego razu wypadła im ważna sprawa do załatwienia na mieście była już późna godzina około 20/21. Pomyśleli że pojadą załatwią wszystko a Olę zostawią w domu z psem(często z nim sama zostawała. Mama Oli powiedziała _Kochanie musimy jechać do miasta ponieważ dzwonił pewien pan w ważnej sprawie, zostaniesz z Barym my niedługo wrócimy. Połóż się już do łóżka a jak byś się bała to włóż rączkę pod łóżko tam jest Bary on Cię poliże będziesz wiedziała że jest z Tobą. Dziewczynka się zgodziła i zrobiła tak jak mówiła mama. (Rodzicę nie wiedzieli że po okolicy grasuje morderca psychopata) Dziewczynka leży i nagle usłyszała dziwny odgłos zza drzwi " Kap kap kap" ale nic dziewczynka nie przejeła się tym włożyła rączkę pod łóżko i bary ją polizał wtedy znów czuła się bezpiecznie nagle znów ten dziwny odgłos " Kap kap kap" dziecko wstalO i poszło za dźwiękiem odgłosu wchodzi do łazienki a na drzwiach pies przebity nożem wszędzie krew i ta kartka BUUUUUUUUUUUUUU OD TAMTEJ PORY NIE SPAŁAM SAMA

Gość oleeeeeeee
pewni rodzice mieszkali w domku koło lasu oddalonym od najbliższego domu o 7 km ,mieli córkę Olę miała ona 10 lat była bardzo dzielną i niesamowicie odważną dziewczynką. Pewnego razu wypadła im ważna sprawa do załatwienia na mieście była już późna godzina około 20/21. Pomyśleli że pojadą załatwią wszystko a Olę zostawią w domu z psem(często z nim sama zostawała. Mama Oli powiedziała _Kochanie musimy jechać do miasta ponieważ dzwonił pewien pan w ważnej sprawie, zostaniesz z Barym my niedługo wrócimy. Połóż się już do łóżka a jak byś się bała to włóż rączkę pod łóżko tam jest Bary on Cię poliże będziesz wiedziała że jest z Tobą. Dziewczynka się zgodziła i zrobiła tak jak mówiła mama. (Rodzicę nie wiedzieli że po okolicy grasuje morderca psychopata) Dziewczynka leży i nagle usłyszała dziwny odgłos zza drzwi " Kap kap kap" ale nic dziewczynka nie przejeła się tym włożyła rączkę pod łóżko i bary ją polizał wtedy znów czuła się bezpiecznie nagle znów ten dziwny odgłos " Kap kap kap" dziecko wstal i poszło za dźwiękiem odgłosu wchodzi do łazienki a na drzwiach pies przebity nożem wszędzie jkrew i ta kartka BUUUUUUUUUUUUUU OD TAMTEJ PORY NIE SPAŁAM SAMA

Gość fanełe duchełe
opowiadajcie wszystko, bez znaczenia czy duch czy nie. Mi kiedyś znajoma opowiadała, że spotkała wampira. Szła ciemną uliczką i jakis facet stał pod ścianą. Ona tylko rzuciła na niego wzrokiem a ten miał strasznie jasne oczy i jak się uśmiechnął to pokazał kły.

Procz tego zadnych doswiadczen parajormanych nie mialam, mam zerowa wrazliwosc, ale chyba bardziej mnie to cieszy niz martwi, nie moglabym zyc w stalym kontakcie z druga strona

Gość trampek i korek--
oleeeee- twoja historia to shit :) hehe byl nawet kiedys film w tv przedstawiający podobną kistorie z tym psem ,mordercą i dziewczynką

Gość Toxic Toy
to z psem slabe :P Na tym zdjęciu widzę jakby dym :P na mojej było coś strasznie takiego gęstego jakby taki dym z ogniska smolisty, biały....obrzydliwe to coś było i jeszcze do tego twarz

Gość Toxic Toy
ja czasami chciałabym aby mi sie przyśnił mój zmarły brat, którego nie dane mi było spotkać bo zmarł przed moim urodzeniem. Chciałabym zobaczyć jak wygląda.

Gość oleeeeeeee
WIECIE CO WIEM JUZ PRZYPOMNIAŁO MI SIE ostatni mój kolega opowiadał co przeżył. Niedaleko ode mnie jesta taka miejscowośc w której straszy ale nie tak że o każdej porze tylko dokładnie o 00:00. Mój ten kolo właśnie wracał od dziewczyny akurat tak gdzieś po 23 juz było no i trochę wypił a( tam u niego stoją psy jak się zjeżdza z głównej więc wybrał skróty właśnie tą drogą przez las. I jest w tym lesie takie mijsce że dokładnie o 00;00 zatrzymuje się samochód i wgl nie jedzie przez ileś min powiem wam że przeszedł go strach taki że masakra jakaś. Później co się okazał kilka osób też tak miało dokładnie w ty miejscu podobno ktoś się tam powieśił

ja tez mialam brata ur sie 5l po nim zmarł bo mu serce pękło 2mies i 11dni tez jestem ciekawa jak wyglądał

Gość Toxic Toy
spróbuję się pomodlic o to to może mi się przyśni.

Gość zimneciacho000
No więc tak. 3 lata temu umarł mój wujek brat mojej babci. On mieszkał sam w drewnianym domku w lesie. W dzień jego pogrzebu, moja prababcia została już po całym obrzędzie w domu i odmawiała różaniec, a dziadkowie poszli jak zawsze do lasu... po jakimś czasie zobaczyła jakiś cień który szedł podobno takim krokiem jak wujek. Nikt w to nie uwierzył chyba, a może wierzyli a po prostu nie chcieli by prababcia o synu myślała. W każdym bądź razie mnie to zafascynowało i po cichu wierzyłam w to. Na tamtych wakacjach pojechałam z babcią na grzyby. No i jak zawsze musiałyśmy zajrzeć koło domku wujka. Najdziwniejsze było to że ciocia sprzedała jego dom jakiemuś młodemu małżeństwu za niezłą sumkę. Po miesiącu dom został wystawiony na sprzedaż za połowę ceny, a w środku był bałagan, oddarta podłoga deski....bajzel. Co ciekawe nikt do tej pory nie wie dlaczego sprzedali ten dom. Wracając do wakacji... od haczyłyśmy okienko no i weszłyśmy do środka. Babcia wzięła wielki krzyż ze ściany. Ten krzyż wystrugał mój wujek. No i wtedy obok uchylonych drzwi coś zajebiście walnęło. Tak jak siekierą. Stanęłyśmy bez ruchu myśląc że ktoś wszedł. Ale nikogo nie było. I wtedy rzuciłyśmy się do okna, zwiałyśmy. Powiedziałam o tym mamie, a ona na to, że słyszała coś podobnego gdy otworzyła okno i włożyła tam głowę. Nie wiem co o tym myśleć, chciałabym to sprawdzić.

w sierpniu zginął mj brat niby byliśmy jakaś tam rodzina jak to mówią 5 woda po kisielu ale traktowałam go jak rodzonego brata którego nigdy nie mialam on mnie pamięta jak bylam mala jak przyjeżdżałam na wieś był u nas przed świętami pierwszy i ostatni raz nocami potrafiliśmy gadać pomagał mi robic zakupy i wgl moja crka za nim przepadala boze jaki to był dla mnie cios gdy koleżanka napisala mi ze nie żyje ale przejdę do rzeczy otz ...

Gość tataray.*
ja pamietam jak raz mi moja byla kolezanka opowiadala jak jej kumpela(ktora niedawno zmarla w wieku 16 lat..) bawila w swiadome sny, OOBE, itd. raz sie polozyla na lozku i zaczela robic to zeby osiagnac ten sie stan swiadomego snu, nie wiem o co dokladnie chodzilo, raczej o to ze lezala spokojnie bez ruchu, ale nie pozwalala sie zasnac i po paru godzinach katem oka zauwazyla ze po drugiej stronie lozka stoi ona sama, z spuszczona glowa, chciala sie poruszyc ale nie mogla, tak ja cos wgniatalo w lozko, paraliz. mogla tylko galkami ocznymi ruszac. chciala krzyczec, zawolac rodzicow, ale nie mogla.. i tak patrzyla tym katem oka na sama siebie, ta postac pomalu sie zblizala do jej twarzy i ona w tej chwili zaczela odmawiac rozaniec w myslach zasnela i obudzila sie rankiem juz normalnie.. od tamtej pory sie nie bawila w te rzeczy, naprawde, byla przerazona.

Gość oleeeeeeee
tataray wiesz co miałam podobnie, myslałam że śpie chodź sama nie wiem czy spałam ale miałam świadomość co się dzieje i wgl i czułam jak ktoś mnie przyciska do łóżka nie moglam się obudzić nie mam pojęcia co to było

Gość tanatos2012
świadome sny są super :)

Gość tataray.*
olee mysle ze to byl paraliz senny, ciesz sie ze nie widzialas samej siebie :P mi by chyba serce wysiadlo gdybym zobaczyla ducha

Gość oleeeeeeee
ale ja nie widziałam ducha nie mogłam otworzyć oczu i się ruszyć jakaś masakra a jak juz to ze mnie zeszł to odrazu światło i spalam z matką wtedy bałam się okropnie tego

Jak dla mnie to klasyczne majaki jakie sie ma podczas paralizu przysennego, wtedy obrazy ze snu nakladaja sie na realny obraz, ja widzialam obcych ludzi w swoim pokoju, ale nawet by mi do glowy nie przyszlo ze to duchy

kilka dni po jego pogrzebie siedziałam w domu słuchając piosenek bartka z verby i tak jakoś zaczęłam myslec o bracie lzy same mi płynęły Patrzylam w niebo i pytałam 'dlaczego?' potem prosiłam zeby dal mi znak jeśli mnie słyszy to wszystko moge tak bolało mial 25l nagle patrze i z chmur zrobił sie dziwny napis PIOTER pierwszy raz cos takiego widziałam szok zwidy?sama nie wiem potem widziałam serca z chmur brat mi wyznał ze zakochał sie we mnie

Gość tanatos2012
"nie mogłam otworzyć oczu i się ruszyć" kiedyś często tak miałem :)

poza tym napisem i sercem z chmur jakby ułożyła sie postać anioła trzymająca leżącego człowieka jakby martwego sama nie wiem czy widziałam to na prawdę czy to były zwidy ... wasze historię są bd ciekawe w życiu bym nie przypuszczała ze takie rzeczy mają miejsce

Gość oleeeeeeee
jakiś mary mnie nawiedzają od kiedy chodzę do kocioła tak nie mam

Gość oleeeeeeee
Czarnula268 wiesz co ja też nie ale nie chcij tego przeżyć

są duchy dobre i zle itp ja nigdy ducha nie spotkała i chyba bym nie chciala zesrała bym sie ze strachu pewnie kontakt mialam przez sen z dziadkiem i z tym ze np babcia straszyła po nocy

Gość oleeeeeeee
ja to juz sie zmywam bo w nocy nie będę spała HEjka:*

Gość fffaaara
a możesz w takim razie wyjaśnić co tą dziewczynkę po rączce lizało w takim razie?