Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makóweczka

Mój szef jest chyba nienormalny. Każe mi dzisiaj siedzieć w pracy do godz 22:00.

Polecane posty

Gość makóweczka

Mówiłam, że żaden normalny człowiek nie przyjdzie w Wielki Piątek zjeść kebaba. Ale uparciuch powiedział że nie zamknie wcześniej bo wieczorem na pewno przyjdzie dużo młodzieży ponieważ szybciutko wygłodnieją po postnym domowym jedzeniu. Jak myślicie przyjdą dzisiaj ludzie na kebaba czy raczej nie ?

Gość GretaBarbo
idę o zakład, że się nazchodzi chołoty, u mnie pod blokiem dzień w dzień do nocy żrą to świństwo

Gość makóweczka
Jak go poprosić żeby mnie wczesniej puścił do domu ? Lód odpada bo on ma mikrusa w gaciach,nawet go nie zlapie ustami

Gość makóweczka
Nudzi wam się podszywy ?

Gość makóweczka
nie kochasz nas?! czemu :(

Gość makóweczka
wlasnie powiedzial ze jak bede mila to mnie pusci wczesniej,co to znaczy?

Gość Kaśśśśśśśśśśka_______1
W Mc Donaldach w Pizzeriach i w KFC też zobaczysz dziś dużo ludzi. W chorym kraju żyją chorzy ludzie. :(

Gość kkkiiikkkaaa
A niby dlaczego chorzy? Bo w tyłkach mają jakies katolickie posty? Nie chcesz to mięsa nie jedz, ja zjem, bo lubię. Na kebaba bym dzisiaj poszła, ale mam już obiad w domu. Podejrzewam, że sporo młodzieży sie pojawi.

Gość jhajdh
Proszę Cię! Nie wszyscy poszczą. Myślę, że szef ma rację.

Gość kkkiiikkkaaa
Dokładnie. Zwłaszcza wspomniana młodzież, która na obiad dostanie pewnie makaron z serem (fuj), a mięsa sobie nie przygotuje, żeby nie narazić się na awanturę rodzinną. Sama jako nastolatka jadałam w post w knajpach, bo w domu mięsa się nie uświadczyło, a ja bez mięsa chodzę głodna:)

Gość kakadyn
Polak zawsze robi wszystko na przekór.

Gość kkkiiikkkaaa
Na przekór? Sorry, ale katoliczką nie jestem i nie zmaierzam obchodzić katolickich postów. Jem to co zwykle.

Mój mąż także jest właścicielem baru i wiesz co ci powiem Twój szef ma rację, że prosi abyś pracowała tak jak zwykle bo w dzisiejszych czasach mało kto zwraca uwagę na post . U nas mimo faktu iż klientom proponujemy jarskie jedzonko i tak wybierają mięcho ,a sprzedaż jest większa niż w zwykły dzień . Niestety ale dla osób prowadzących tego rodz. działalność każdy 1 kebab sprzedany jest ważny . Pomyśl ile np kebabów twój szef musi sprzedać aby zarobić chociażby na pensję dla ciebie . Przykre -ale prawdziwe .

Gość kakadyn
W sumie powinni polikwidować wszystkie święta. I tak jest za dużo tych dni wolnych w roku. Dla prowadzących działalność gospodarczą to same straty a korzyści żadnej. Od razu też byłoby o połowę mniej topików typu: Nienawidzę świąt!! Nie będę dzisiaj pościł . A wy? Gdzie jedziecie na majówkę ? Cz macie już ubraną choinkę? Za komuny były pracujące soboty i ludzie cieszyli się z każdego wolnego dnia.