Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Forever Alaan

Kocham osobę która mnie rani :((

Polecane posty

Gość Forever Alaan

Ona niby mówi że kocha, że chce ze mną spędzić resztę życia, ale ciągle mnie rani :( Kiedyś zerwała wróciła na 3 dni... bo poznała jakiegoś takiego "łądnego, mądrego, wysportowanego..." tak powiedziała, spotkał się z nim 2 razy i przyleciała z płaczem jaką to jest suką :/ podobnych sytuacji, obrażania się o byle co były dziesiątki :( wiem że jestem kretynem, że dałem sobie zamącić w głowie.Teraz napisała że mnie nienawidzi i sama nie wie za co... Chciałbym sobie jakoś z tym poradzić ale nie mam już siły :( nie śpię nie jem schudłem 5 kg od lutego :( co ja mam robić. Piszę tu bo może ktoś pomoże, chciałem się też wygadać bo nie mam komu o tym powiedzieć...

Gość Forever Alaan
Jak mam sobie poradzić ? Co mam robić :(

Gość Forever Alaan
Na prawdę nikogo tu nie ma ?

Gość lg 200112211
ewidentnie cie rani... odetnij sie od niej, poczatki sa ciezkiem ... ale potem jest juz lepiej

Gość dziś na pomarańczowo
kopnij ją w tyłek i Twoje problemy się skończą. nie ona pierwsza, nie ostatnia. mamy XXI wiek, nie XIX, bohaterowie romantyczni nie są w cenie, także przestań grać Wertera i poszukaj normalnej kobiety, która będzie chciała z Tobą być, a nie jakiejś panny, która nienawidzi Cię zapewne dlatego, że fajnie jej z Twoim boskim uwielbieniem dla niej, ale zdzierżyć nie może, że nie jesteś właśnie "ładny, mądry, wysportowany". mężczyzną bądź

"ładny, mądry, wysportowany" A skąd to stwierdzenie - że nie jest ładny,mądry i wysportowany?

Gość babytoglupieistoty
Rzuc ta glupia babe, na co ty czekasz? milosc? prosze cie nie rozsmieszaj mnie.

Gość Forever Alaan
Ja się nie chce chwalić, ale jestem maratończykiem, inżynierem z wykształcenia, co do buzi to też nie narzekam :) Tylko jak słyszy się coś takiego od ukochanej osoby to boli :(

Gość Forever Alaan
HAHA :D no baa

Gość wwwwwsssss
A Ty chcesz z nią spędzić resztę życia? Jakie masz plany dotyczące tego związku?

Gość Forever Alaan
Nie wiem już nic :( wiem tylko że ją i tak kocham :( nic więcej ...

Gość wwwwwsssss
Skoro nie wiesz, to się dowiedz! Jak możesz fukncjonować w tym związku nie wiedząc, co chcesz osiągnąć?

Gość Alergia na koty
zastanów się gdzie jest ta granica poza którą stajesz się nie obiektem miłości a strawą dla czyjegoś ego/czyjejś choroby psychicznej I NIGDY TEJ GRANICY NIE PRZEKRACZAJ jesli chcesz żyć

Gość diabeł tasmański
właśnie mam tak na codzien parę godz radości z rana parę męczoncych parę nerwicy i zazdrosci - ciężkie sarkazmy kłótnia i hah wieczorem spokój i charmonia :( co wy na to do tego brak zaufania z obu ston ona bogato adoratorów lovelasów kolegów a ja pare młodych koleżanek :(

Gość gość
Ale stary temat.Diabełku ,ja nie mam nikogo ..moge być z Tobą.