Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsadsdsddsa

Nie układa mi się z facetem ale nie chcę się rozstawać z powodu seksu

Polecane posty

Gość dsadsdsddsa

No właśnie, nie chcę rezygnować z seksu z nim, dlatego staram się aby nie doszło do rozstania mimo, że wiele mi w nim nie odpowiada, ale jednocześnie lubię go i seks z nim (bo z obcym nie miałabym żadnej przyjemności)... Czy to źle o mnie świadczy?

Gość lqqqqq
ja nie myśle o tobie źle, ale na samym seksie nie zbudujesz wspólnej przyszłości mimo tego że jest ważny

Gość z czego się
zawsze masz z nim orgazm?

Gość dsadsdsddsa
Nie myślę o współnej przyszłości. Tzn chciałabym, ale wiem, że to raczej nie na dłuższą metę. Bardzo długo nie żywiłam do niego żadnego uczucia, dopiero potem coś się pojawiło (mam z tym mały problem, bywam zimna, ale ostatnio to się pozytywnie zmieniło) z czego się - Nie, nie zawsze. Ponadto on jest moim pierwszym jeśli chodzi o seks.

Gość dsadsdsddsa
A co do przyczyn potencjalnego rozstania, po prostu po tych kilku miesiącach wychodzą cechy, ktorych o niego raczej nie zaakceptuję

Gość brunetellllla
a nie przyszlo ci do glowy, ze on cie np kocha, a ty w tym momencie zabawisz sie jego kosztem? :O zostaw go w spokoju, niech znajdzie sobie normalna dziewczyne.

Gość nbcnbzcxmn
bez sensu byc z kims tylko dla seksu

Gość w ubiegłym roku trzeba
No jasne, a jak facet jest tylko dla seksu z dziewczną to już ok, co? :D :D

Gość dsadsdsddsa
okazało sie np. ze on grzeszy, bo nie chodzi w niedziele do Kościoła, albo nie daje potrzebującym wsparcia :(

Gość dsadsdsddsa
Naprawde to on nienawidzi ludzi, ciągle mówi że trzeba komuś dać w mordę albo rozstrzelać :(

Gość dsadsdsddsa
Postarajcie się bardziej ;) A innych proszę o rzeczowe wypowiedzi

Gość upupuupuu
uppuupuu

Gość fanka ;/0
to jest bez sensu odejdz bo zawsze beda watpliwosci

Gość polianna z rozwianym włosem
hej nie przejmuj się, ja mam tak samo. Juz dwa razy zakochiwałam się w facetach, którym chodziło tylko o seks i mogli zaproponować mi tylko seks układ - raz zostałam o tym poinformowana, a drugi raz nie, tylko jak sama przycisnęłam do ściany to wyszło szydło z worka, że on nie chce mnie nazywać swoją "dziewczyną". Po czymś takim oduczyłam się zakochiwać, jestem zimna, ale że z biegiem czasu nauczyłam się czerpać przyjemność z samego seksu, korzystam z okazji. Jestem teraz w związku i chłopak nazywa mnie swoją dziewczyną, ale jestem z nim głównie dla seksu. Wkurzają mnie jego poglądy oraz różne cechy których nie akceptuję.