Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa_i_porzeczkowa

Co dzisiaj macie na obiad?

Polecane posty

Gość Dzisiaj się
Przepraszam, bo pewnie zaśmiecam topik. Już sobie idę :)

Gość zzzz3333w
jak to nie pisalaś?? haha, wroc sie strone wczesniej jak wywalilas na mnie atak ze mam zrec sobie kurczaki naladowane hormonami, a teraz wychodzi na jaw ze sama w dolek wpadlas jaki podemną kopiesz,kolejny dowod ze z twoim umyslem jest cos nie tak

Gość Śląska mama.
Dzisiaj się - no to masz szczęście, bo inaczej bym się wyrywna musiała zrobić. :D :P :) No to Wesołych Świąt. :)

Gość trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ludzie, a może tak wyluzujecie i zaczniecie odpowiadać na temat? Kto chce, je mięso, kto nie, nie je. Co Wam do tego??? Na obiad mam makaron z sosem pomidorowym z tuńczykiem, oliwkami, papryczką chilli i natką pietruszki :)

Gość zazzzu
A ja mam dziś kurczaka w sosie serowym i surówke z kalarepy;)

Gość Dzisiaj się
10 35 --- przeczytaj jeszcze raz kto napisał o tych kurczakach i dopiero mnie osądzaj, dobrze ? :) Wesołych Świąt Wam !

Gość zzzz3333w
to niech kurwa ktos na mnie obelgi nie zuca w wulgarny agresywny sposb za to ze post mnie sie nie tyczy i nie pozwoile sobie aby ktos walil do mnie wpisy typu żryj kurcaki z hormonami a co sie okazuje katoliczka rowniez w normalne dni jakos je zre

Gość trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
zazuu, a jak się robi tą surówkę? :)

Gość zzzz3333w
to ty pisalas bo to jest jeden nik ktory mnie obraza pod moim adresem a wczesniej i pozniej same ataki na mnie byly juz pod tym twoim nikiem, wiec kobieto wkurwiasz mnie

Gość Dzisiaj się
Nie rozróżniasz nicków ? :) To przykro mi bardzo :)

Gość zazzzu
Znalazłam przepis w necie i to będzie właściwie mój debiut w kwestii tej surówki:) Kalarepe,pęczek rzodkiewki,1-2 marchewki - wszystko zetrzeć.Dodać jogurt naturalny,sól,pieprz.Widziałam też wersję ze startym jabłkiem i dodatkiem majonezu.

Dzisiaj się - nie przejmuj się, takie czasy. Nawet przyznać się nie można do wiary, bo od razu atak. Ale jak wali się na prawo i lewo na Boga i jego wyznawców - jest się trendy i jak najbardziej ok. Smacznego wszystkim :) tylko niech ci co dzisiaj zjedzą mięsko, nie świętują też pojutrze świąt, bo po co

Gość kkkiiikkkaaa
Umano, jakbym nie miała rodziców, którym zalezy na rodzinnych świętach to na pewno bym święta olała. Weź jednak pod uwagę, że nikt normalny nie zostawi rodziców czy dziadków samych. Mnie te 2 dni nie zbawią, zwłasczza, że świętowanie ograniczam w zasadzie do jedzenia:)

Gość no to badzcie solidarne
A tu ciekawostka własnie przeczytałam jak powinien wygladac wielki post. ponizej tylko kilka informacji: - nie czytac dzieciom bajek tylko zywot swietych - schowac lepsze zabawki a zostawic tylko te zwykłe lub troche zniszczone - nie jesc miesa - nie jesc deserów - sledzie jesc bez smietany - nie słuchac skocznej muzyki :-) - nie tanczyc - nie planowac radosnych spotkan - ograniczyc do minimum zycie seksualne Tak wiec nawet sie ciesze ze sie tak nie mecze:-) Bez obrazy dla wierzacych

Gość zazzzu
Umano ja jem mięso i faktycznie nie świętuje świat;)Ot okazja na spotkanie rodzinne i tyle.W czym problem?Jak ktoś nie wierzy to czemu ma nie jesc

Gość kkkiiikkkaaa
Co to znaczy "ograniczyc do minimum życie seksualne"?:D:D

No chyba, że do jedzenia właśnie i spotkania rodzinnego...ale ja tak żyć bym nie chciała. Człowiek jakieś potrzeby wyższego rzędu musi mieć.

Gość kkkiiikkkaaa
A przepraszam jak ktoś nie obchodzi świąt katolickich to już nie ma "potrzeb wyższego rzędu"?? Co za wierutna bzdura.

no to badzcie solidarne - w połowie przesadzone, skąd to wytrzasnęłaś? Jak ktoś nie wierzy - zgoda, będzie jadł, bo niby czemu ma nie jeść. Tylko może i warto uwierzyć?

Gość kkkiiikkkaaa
Wybacz, ale nie mogę uwierzyć w coś czego nie ma.

to są punkty wedlug ksiedza , glosil jak powinien ten dzien wygladac :D

kkkiiikkkaaa - zależy jakie i jak daleko sięgające. Dobra, bez sensu się kłócić. Kwestia wiary i wyboru. Tak czy inaczej śmierć Jezusa jest faktem niezaprzeczalnym, faktem niezaprzeczalnym w historii każdego człowieka - ale to już kwestia wiary.

kazdy idiota mogl podawac sie za Jesusa i omamic lud, do tej pory sa przypadki ze luidzie uwazają sie zeslannikami bozymi , ale ich sie leczy :)

"to są punkty wedlug ksiedza , glosil jak powinien ten dzien wygladac" a jak do dzisiejszego, to ok. W końcu dla katolików jakby nie było post ścisły. Jeden dzień można wytrzymać :)

Gość do Dzisiaj się
ty tepa kurwo napisałas ze wpierdalasz ze dzisiaj jesz rybe, a co kurwa ryba to nie mieso? :O do ksiazek pizdo i sie doucz.

Gość fsffgs
no sobie chyba nie wyobrazasz ze idziesz do pokoju dzieciecego i im segegujesz zabwki jakimi mogą sie bawic a jakimi nie, to jets chooree

no to badzcie solidarne - Jezus nie został uznany za człowieka o ograniczonych zmysłach. I jeśli idiotyzmem była tak daleko posunięta miłość, która zaprowadziła Go ostatecznie na krzyż....to jest fakt historyczny. I powiedz dlaczego akurat to mam odrzucić, al przyjąć np. "prawdę' pana Urbana w "NIE" czy innych podobnych pozycji?