Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa_i_porzeczkowa

Co dzisiaj macie na obiad?

Polecane posty

fsffgs - no teraz to już dzielisz włos na czworo. Ok, to jest przesada. Dzieci nawet i ten post nie obowiązuje.

Gość fsffgs
ale to kosciol nakazuje i wedle wiary wierni muszą słuchać kazan ksiezy, i to jest dla mnie demagogia ,tak samo jak tolerancja na pedofilie i zatajanie faktu przez kilkadziesiąt lat,.To kosciol dzieli wlos na 4 ,i pogrąza sam siebie swoimi fanaberiami

fsffgs - a Kościół to kto? Ludzie - zwykli i słabi. Popełniający błędy. Ale ponad tym, jest ktoś większy. Ja sama mam sporo "ale", ale w końcu to jaki będzie świat zależy również od nas.

Gość f12222
ale są w roli autorytetu (taka ich rola)i strasznie negatywny przylklad dają jako autorytet

Gość hjvfhjhvgjvghj
Nie chce mi się dzisiaj robić żarcia w domu. Pójdę do KFC i zjem megakubełek. ;)

Gość Dzisiaj się
W tym dniu powinno się po prostu odmówić wszystkiego co najlepsze pod każdym względem, czy to jedzenie, czy seks, czy oglądanie ulubionych seriali. I nie widzę tutaj przesady w tym żeby dzieci uczyć od małego wiary, oczywiście nie przesadzając. Moje odmawiają sobie same np. telewizora, muzyki, słodyczy. Od rodziców zależy jak zostaną wychowane.

Ale nie wszyscy...a jeśli zły, oni za to odpowiedzą, bardziej niż ktokolwiek inny. Ale każdy z nas ma coś do zrobienia, jeden jest odpowiedzialny za mniej, inny za więcej. I kiedyś przyjdzie czas rozliczenia. Co każdy z nas zrobił z tym, co dostał.

Gość hjvfhjhvgjvghj
Albo pojdę do Mc Donaldsa na Big Maca.

Gość f12222
umano bylas wykorzystywana seksualnie? najwyrazniej nie, ja owszem,w przeciwnym razie bys wiedziala ze zycie w bezkarnosci pedofila w dobrobycie jest ciosem ponizej pasa,a co sie z nimi po smierci stanie to juz nie ma znaczenia bo prze cale zycie bezkarnie krzywdzone byly pozostale osoby, dzieki tolerancji na takie typu sprawy

Gość fjkdss
ja mam kurczaka pieczonego z cytryną i winem białym z ryżem i do tego surówka, wierząca - niepraktykująca:)

Gość zocha pierdziocha
Pirogi z bobem, zupa z trawy i kompot z ziemniaków:P

f12222 - nie byłam...i wierz lub nie, jest mi naprawdę przykro. Wiem, że trudno się przebić. I tak jak napisałam nie jest tak, że ja nie mam żadnych "ale" co do dzisiejszego kościoła. Też nie raz się zawiodłam. Ale wtedy zostaje postawić sobie pytanie: dlaczego wierzę i w kogo wierzę. Może dzisiaj to jest heroizm większy niż kiedykolwiek, kiedy ciągle trzeba iść pod górkę, z zaciśniętymi zębami. Ale może właśnie wtedy jesteśmy najwięksi. Trzymaj się :)

u mnie dziś bezmięsnie - pierogi z serem Do fjkdss: tak jest najłatwiej, powiedzieć, że się jest wierzącym niepraktykującym :D nie przestrzegasz przykazań, grzeszysz, a twierdzisz, że jesteś wierząca :D wiesz co to wiara w Boga? To się wiąże z czymś :O