Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trdstgdrg

skrzyp do włosów , jakie tabletki zeby był sam skrzyp

Polecane posty

Gość trdstgdrg

bez tych syntetycznych witamin a ,e ... ?

Gość żona dżina alladyna
ja używam skrzyp activ firmy Virde. Zawsze działa :) - sklepy zielarskie li i jedynie

Gość zaje** nie ma co
odradzam, bo bardzo uczula, wyprobuj merz spezial

Gość trdstgdrg
tzn sam skrzyp uczula a wtowarzystie tych dodatków juz nie ??

Gość trdstgdrg
żona dżina alladyna-wlasnie czytam na necie ma fajny skład:) bez tych syntetycznych witamin A i E :O wszedzie tego dorzucaja, a nie wiem czy wiecie ze byly badania przeprowadzane na grupie starszych ludzi ( srednia wieku chyba ok 70 lat) i Ci którzy brali dodatkowo syntetyczna wit A i E szybciej umierali ...:O

Gość żona dżina alladyna
tylko musisz poszukać, ciężko je kupić

Gość zaje** nie ma co
to byly osoby chore na nowotwory

Gość Tarotka0002
Boisz sie śmierci? Jak każdy i słyszałam o tym eksperymęcie na staruszkach... ale nie wiem czy wiesz, że sam skrzyp wypłukuję witaminy z grupy B a z dodatkami witamin masz również te witamine B2 ktora wypłukiwana jest najbardziej.

Gość zaje** nie ma co
http://odkrywcy.pl/kat,111394,title,Naduzywanie-witamin-prowadzi-do-zmian-nowotworowych,wid,12243588,wiadomosc.html?smg4sticaid=6e394

Gość Tarotka0002
A jesli chcesz miec sam skrzyp to kup w aptece w saszetkach do picia. I rób z tego wywar jedna torebkę na półtorej szklanki wody i gotuj to-wiadomo, że straci część tych składników odżywczych więc przelej do naczynia ten wywar i wrzyć jeszcze jedna torebke-odczekaj i wypij.

Gość trdstgdrg
ale chyba mowie o wit. a i E a nie o wit b2 i ich nie chce w skladzie :) o co sie rzucasz jestes dystrubutork jakiegos gowna ?

Gość Tarotka0002
natomiast niezażywanie tych witamin prowadzi też do poważnych komplikacji.... Moja babcia ma 85lat pracowała w aptece i odkąd pamięć ją sięga bierze witamine E włosy ma piękne i cere też zadbana jak na swoj wiek. Dziękuję

Gość trdstgdrg
niewiadomo co szkodzi a co pomaga, co chwile jakies nowe doniesienia, we wszytkim musi byc zachowany umiar

Gość zaje** nie ma co
nie jestem dystrybutorka, ale polecam umiar i moze cos z samych drozdzy np ciasta drozdzowe i ogolnie zdrowsze odzywianie?

Gość trdstgdrg
to nie do Ciebie

A co Ci się dzieje z włosami? Najlepiej zaparzaj sobie ziółka ze skrzypu i z pokrzywy, zamiast brać tabletki, zdrowiej ;) I może nawet nie z apteki w torebkach, ale można kupić na allegro i ogólnie na necie ziółka suszone w torebkach, ja kupowałam w tamtym roku na allegro tak pokrzywę i do płukanek rumian rzymski, nie ma porównania z takimi w torebkach :) A wręcz pokrzywę można samemu zebrać, zasuszyć i potem pić :)

Gość jest taka firma zielarska
ktora produkuje ziola w tabletkach i widzialam rowniez skrzyp polny.ale skoro to jest tbletka to na bank cos sztucznego jest jakis utwardzacz czy cos w tym stylu.jedynie nie ma dodatku innych itamin. ja uzywam maxikrzem i sobie chwale.najwieksza na rynku zawartosc krzemu w tego typu preparatach.

Dlaczego wykasowano mój wpis o efektach brania Calcium pantotenicum? :( Nie robię reklamy żadnej aptece, mi to po prostu naprawdę pomogło na włosy, paznokcie i cerę :)