Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

a sie obrzarlam

Polecane posty

Obrzerlam sie jak maciura I tera nie mogie sie roszac. Mialysmy ememensy I kanapkie, a tera zamawiamy picce, a jangorsze to jest to, ze nie mamy czym popic.

Gość jem qpe
ja mam kiebaba ale takiego z syrem :)

oh, dziękuję Cafe Atlantico :) twoja też bardzo urocza :D haha, twoje zapewne też niczego sobie 🖐️

Ale sie was tu zlecialo ze chocho, a ja tylko o poramnie chcialam napisac. Hej wszystkim, wszyscy macie ladne stopy tylko nie ja. Kobylaczek sie dawno nie odzywal, morze sie pogniewal? chyba mui wierszyk napisze.

Mi spokojnie, za jakieś 30 min wychodze pospacerować, szkoda ze u mnie w każdej chwili może padać, bo mam ochotę iść pograć w kosza...

Najtanosz za dziewiwenc piendziesiont, sam sos na ciescie, bo co ja mogie za tysionc zlotych?

u mnie też pogoda nie zachwyca :( fielcia z pewnością masz śliczne stópki :D

Hej przyszedlam i ja drugi fiel tensnilista za mno bo dafmo mnoe nie bylo

ja ci wiersz zapodam, zamiast kobylaka żeby ci było wesoło fiel kochana, na kolanach przyjdzie prosić jutro z rana, twój kochany kobylaczek, będzie wił się jak robaczek i o przebaczenie prosił, że cię w nocy nie tarmosił, drzewo lecz do domu znosił, by ci dzisiaj przy kolacji, było ciepło, tak jak w Azji

A skup się na sobie, odpocznij trochę, zrelaksuj się zrób to co sprawia Ci przyjemność:) A pogoda się poprawi pewnie niedługo

Wiecie co? A w dupie mam, cale rzycie sie oszczendzalam, jadlam malo, zeby husc, a tera to mam to we dopie. Koniec swiata niedlogo, mogie stracic figore, od dzis tyje. Tyle pzyjemnosci se odmawialam, tyle w rzyciu pzegapilam tylkpo po to by w tym roku pomzec.