Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

a sie obrzarlam

Polecane posty

mam taką nadzieję :) chciałam się wybrać na wycieczkę rowerową ze znajomymi, ale co chwilę pada deszcz, więc nie jedziemy. Poczytam książkę jakąś pewnie, może na basen się wybiorę.

Sluchajta bo zaraz ee szl popadne jak tkos nas nie przywita

Michas dzienkuje, masz rym doskonaly podobny do naszego. Trochie sie po swinsku zachowojecie, bo driga Fiel pzyszla I sie z wami wita a wy jo w dopie mata. Cos mi muwi o samobujstwu.

No, to pa Atlantico 🖐️ miłego spacerku :D oh, cześć fiel :D miło, że jesteś 🖐️

Och czewsc fiel2 ty idiotko, nie mosisz sie tak nazocac.

Poszedla ta pzyglopia po cole do sklepu, nie dziwdzie sie jej, ze sie tak zahowuje, ale ona miala problemy w dziecinstwie, ojciec jej kazal jezdzic na cztereh kulkach do osiemnastego roku rzycia, matka jo myla terz do osiemnastki, stont tera potzeba wzrucenia. Na siebie uwagi.

Fiel was klamnie ze niby zre a koli niee cjce pic tylo sok burakowy

Dobra to ja sie was pytam co myslicie o takiej sytuacji:) Idziecie raz na miesiac do fryzjera skrocic koncowki i mowicie dobitnie ze max 2cm moze sciac a fryzjerka scina 10cm. wlosy macie nie zniszczone, nawilzone, konce nie sa rozdwojone. i tu moje pytanie: co kieruje fryzjerka ze tak robi?? jaki ma w tym cel?? co sadzicie?

marcysia ale to jest wkurzajace kiedy chcesz miec dlugosc 70cm i co jakis czas idziesz do fryzjera skrocic zeby Ci te brakujace 18cm ladnie roslo a Ci upierdala pol glowy:( co za czasy:)

sweetie mi też tak robiły jak miałam długie :) z 90cm mi raz obcięła na 79 :D lepiej idź do faceta na obcinanie włosów 🖐️