Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

a sie obrzarlam

Polecane posty

a, nawet je lubiłam :D, cieszę się jednak, że je obcięłam , więcej czasu mam, nie muszę tyle ich suszyć, tylu masek nakładać :D i jak robię sobie fale to szybciej jest. Chociaż czasem mi smutno, że aż tyle obcięłam, bo bym sobie zrobiła warkocz, koka, albo coś, ale mój facet mi zawsze mówi, że mi ładnie w takich jak mam teraz i, że teraz jestem piękniejsza niż w długich, bo wydobyły moją urodę i od tego czasu wszyscy, którzy mnie widzą pierwszy raz w tych krótszych mówią mi, że mam dużo włosów i że dopiero teraz widać jakie są gęste :D chyba dobrze że je ścięłam i jakbym cofnęła czas to i tak bym je obcięła.

właściwie to taki jakby zmodyfikowany bob do brody, nie wiem jak to nazwać, ale ostatnio mój fryzjer zrobił mi grzywkę :D , nigdy nie miałam tak krótkich, zawsze miałam długie. Ale wydaje mi się, że choć jestem szczupła , to teraz wyglądam jeszcze szczuplej :)

mój jest taki średnio "napuszony", choć muszę przyznać, że trzeba mu trochę czasu poświęcić :)

hahah, na siłowni był i biegał, zmęczył się :D a jeszcze na basen będziemy iść pewnie :D trzeba korzystać z wolnego :D pogoda w pl go dobija :D u niego jest ładnie, a tu przyjechał i szaro :) a jak u twojego?

nie chce go znac mimo ze w pl zostaje:) heh fakt pogoda tragiczna:( ja nawet dzisiaj nie cwiczylam:( sciagam filmy i ogladam:P

Maciury maciury I maciury, zaczelo sie pzed swientami...

A wy tylko wlosy dzieci I pielochi, dziewczyny zajmijta sie powarznymoi, rzeczami. A swojo drogozmniezylysmy, ze macie wlosy do dopy!? A wiiecie, ze to nie moda na takie?

Ja znam tako doszakowo co miala wlosy do pasa, niefarbowane, naturalne, szarobore I ponore, ale szpecilo jo to, albo syrena ode mie ze klasy kiedys, nie dosc ze wlosy do dopy to jeszcze se warkocza w kolo glowy zawijala, wiesniary ze chocho, I moja bratowa tez ma wlosy do pasa... Nie podo bajo mi sie.

Czemu nic nas famowie nie piszecie.... Moze jakis konkurs zorganizujemy cz kliz..

Milionery szansa na sukces familiada zerwane wienzi

Jak to nie ma..... Niedlogo koniec swiata a wy do powiedzenia nic nie mata

Ale we tym roku bendzie prawdziwy, a my josz wyplate pzeposcilym nakiebaby I tera czekamy na zakaczenie. Wkorzymy sie jak sie okarze ze to znowu falszowy alarm.