Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

a sie obrzarlam

Polecane posty

Do urodzin to ona nie dorzyje, albo lysa zostanie, jak jeszcze pare razy pujdzie do fryzjera.

Gość wrózka pierdula
A ja Wam mówię,że nie będzie końca świata ...juz byście chcieli ,nie ma tak łatwo.

hehe ja tez ja tak widze fiel:) nie ramtata nic sie nie stalo, po prostu nie bede marnowac czasu, uczuc na kogos kto ma na to wyjebane:( pewnie ze postawie jak dozyje:) a jak wylysieje to sobie blond wlosy przeszczepie zawsze takie chcialam chociaz przez godzine:)

przykro mi sweetie...mam nadzieję, że znajdziesz sobie szybko kogoś fajnego. eeee co tam mam nadzieję, ja to wiem, taka fajna babka z takim pięknym kotem nie będzie długo sama :D

watek: czesac wlosy czy nie?? hahaha:D w sumie ja jak czesze (po myciu) to mam puch a jak nie to takie sliczne fale- blyszczace i tak sie zastanawiam czy cos w tym jest:)

Dziiw mie jedno, piszecie na naszym topiku, a ingerujecie nas. Co wam napiszemy to wy nic. Halo?

Oj dziewczyny dziewczyny, co z was wyrosnie? Kolfon na wiezbie czy sliwki na sosnie?

Czemu milczycie? O co chodzi? Boicie sie? Kacxa swiata? Nie bujcie sie, on jest taki sam.

Nudne jestesta jeszcze troche i wykluczymy was jako naszych idoli

sluchajcie a ja dostalam jednak wsparcie fionansowe to sobie poszlam do drogerii, a tam wszytsko 50 procent taniej...i do tego jeszcze dostalam prezenty, takie swiateczne promocje, ze za zaoszczedzone poszlam do fryzjera i troche zmienilam fryca. nie w gory a nad morze!!!

Nowy konkors jak zabawic fiela naleprze pomysly nagrodzimy

Zgwiazdy oczywiascie ze nie w giry a nad moze, a zalatw mi jakies tani domek dla dwuch osub ze psem.